Oľga Feldeková

Chcete, aby vám to s manželkou v posteli klapalo? Vyskúšajte tento skvelý trik!

Obľúbení glosátori sa opäť postarajú o skvelú náladu a humorne zrekapitulujú udalosti minulého týždňa. Nebudú chýbať zaujímavé témy z domova i zo zahraničia.

V relácii Sedem bude dnes večer opäť poriadne veselo. O skvelú náladu sa postará moderátorka Elena Vacvalová a glosátori Oľga Feldeková, Milan Lasica, Boris Farkaš a Milan Kňažko. Preberať sa budú zaujímavé témy z domova i zo zahraničia. Nezabudneme ani na politiku, najlepšie vtipy a skvelé príbehy z bežného života. 

Sedem Zdroj: JOJ

Feldeková všetkých poriadne rozosmeje vtipom o manželstve. Ženu dlhé roky bolela hlava, preto navštívila ľudového liečiteľa a ten jej povedal, že si má stále opakovať: ,,Nebolí ma hlava!" Postupne by mala bolesť ustúpiť. Táto metóda zabrala, a preto žena povzbudila svojho manžela nech tiež navštívi liečiteľa a poradí mu, čo má robiť, aby im to fungovalo v posteli. Muž sa vráti domov a s manželkou má niekoľkokrát sex. Po skončení aktu odíde do kúpelne. Žena nenápadne počúva za dverami. Manžel sa postaví pred zrkadlo a opakuje: ,,To nie je moja manželka!" Mnoho skvelých vtipoch a tie najlepšie hlášky na vás čakajú v relácii Sedem, preto si ju určite dnes večer nenechajte ujsť. 

Sledujte reláciu Sedem dnes o 22:20 hod. na JOJke!