Semafor - Tomas Mastalir Martin Nahalka Stanislav Majer

Chystáme pre vás nový komediálny seriál Semafor: Na čo sa môžete tešiť?

Prinášame vám prvé informácie.

Už čoskoro vám JOJka prinesie poriadnu dávku zábavy vďaka novému komediálnemu seriálu pre celé rodiny. Semafor je licencovaný seriál Traffic light, ktorý bol z pôvodného izraelského formátu úspešne adaptovaný už v mnohých krajinách, vrátane USA či Ruska. Môže sa pochváliť nielen mimoriadnym diváckym záujmom po celom svete, ale tiež prestížnou cenou International Emmy Awards z roku 2010.

V slovenskej adaptácii Semaforu sa diváci TV JOJ môžu tešiť na skvelý humor, vtipné scény, ktoré napísal sám život, a obľúbené herecké hviezdy, ktoré sa predstavia nielen v hlavných, ale aj mnohých vedľajších postavách. Zárukou kvality sú tiež overení tvorcovia populárnych seriálov Naši či 1890.

Semafor - Tomáš Maštaír, Martin Nahálka, Stanislav Majer Semafor - Tomáš Maštaír, Martin Nahálka, Stanislav Majer Zdroj: joj.sk

O čom bude Semafor?

Semafor je rodinná komédia o priateľstve medzi troma najlepšími kamarátmi-tridsiatnikmi, o ich romantických vzťahoch a o živote. Keď máte po tridsiatke, život je tak trochu ako semafor. Ako slobodný si preletíte na zelenú. Ak ste v stálom vzťahu, niektoré veci sú nové a zaujímavé, no oranžové svetlo už bliká. A keď už ste ženatý a máte deti, svieti vám červená - ste zaseknutí a myslíte si, že lepšie to už nebude... Na semafore sa však svetlá stále menia. A tak je to aj v živote.

RÉŽIA: Peter Begányi
HRAJÚ: Tomáš Maštalír, Stanislav Majer, Martin Nahálka, Alena Pajtinková, Dominika Žiaranová a ďalší