Skončili Mončine hanbaté fotky na internete? Stránka „Babyvsprche“ skutočne existuje!

Ako je to možné?

Prvé dve časti nového komediálneho seriálu Semafor sú za nami a v nich ste mohli nahliadnuť do skutočne pestrého života troch tridsiatnikov – zeleného a slobodného Reného, oranžového a zadaného Mira a napokon červeného a ženatého Maťa. Najprv mal veľký problém posledný spomínaný ženáč. Prezeranie pornostránok na webe musel pred svojou ženou zatajiť. Lenže keď v počítači zmazal históriu vyhľadávania, nastal nečakaný a poriadne veľký problém. S oveľa väčším problémom sa však musel vysporiadať zadaný Miro. K fotkám jeho krásnej priateľky Moniky v sprche, ktorými „testoval“ svoj nový mobil sa totiž môže dostať ktokoľvek na svete.

Semafor - Maťo Gajdi objavil pikantnú stránku babyvsprche.sk Semafor - Maťo Gajdi objavil pikantnú stránku babyvsprche.sk Zdroj: joj.sk

​Zdalo sa mu, že ho kdesi stratil. Jeho tanečný klient ho upozornil, že pikantné fotky žien zo spŕch často zvyknú končiť na webstránke www.babyvsprche.sk. Keď sa to dozvedeli ostatní chalani, začali im horieť prsty a snažili sa okamžite na spomínanej stránke vypátrať Monču a jej „hanbaté fotky“. Napokon sa im podarilo objaviť sexicu nápadne sa ponášajúcu na Monču, akurát si to ešte museli overiť. Medzičasom sa však Mirov stratený mobil našiel a zdá sa, že Mončina pikantná foto na tomto „hviezdnom“ serveri napokon predsa len neskončila. My vám však môžeme prezradiť, že stránka www.babyvsprche.sk skutočne existuje. Skúste ju navštíviť a budete prekvapení, čo všetko tam nájdete.

Prvé dve epizódy nového komediálneho seriálu Semafor nájdete v našom bezplatnom archíve!