Chce prebrať Davidovi frajerku? Prečo ju má Gregor stále v mobile?

Ako je to možné?

Štvrtá séria mimoriadne obľúbeného seriálu NAŠI, ktorý, mimochodom, zvíťazil v OTO-vi v kategórii najlepší seriál, sa začína nakrúcať už v apríli. Ešte predtým však chalanov uvidíme už dnes v novom komediálnom seriáli Semafor. Zahrajú si v ňom opäť troch synov, akurát v skutočne netradičných rolách. Mamu Lujzu tentokrát nahradili za mamu Slávku, ktorú si zahrá herečka Slávka Halčáková. Všetci štyria žijú a pracujú v spoločnom penzióne Matka príroda, kde cítiť stopy po civilizácii len minimálne. Zhodou okolností práve k nim zavíta Gajdi s Petrou, ktorí tu dostali od Mira a Monči víkendový pobyt na desiate výročie ich svadby.

​Najstarší z našich chalanov Gregor Miler sa vďaka Semaforu po dlhšom čase stretol nielen ostatnými členmi štábu seriálu NAŠI, ale aj s hereckou kolegyňou Laurou Petersen. Tá si v NAŠICH zahrala Ninu - seriálovú frajerku kolegu Davida Krajčíka. Zdá sa, že Laura na Gregora na nakrúcaní veľmi zapôsobila, keďže krátko na to si dal jej foto ako pozadie na svojom mobile „Pekná fotka, tak som si ju tam dal.  Laura našťastie o všetkom vie, lebo Gregor sa jej spýtal,“ prezradil nám mladý herec.

Semafor - Laura Petersen na pozadí v mobile Gregora Milera Semafor - Laura Petersen na pozadí v mobile Gregora Milera Zdroj: joj.sk

​Prečo si však Gregor nezvolil na pozadie radšej svoju seriálovú frajerku Sáru? „Vtedy som nebol so Sárou, ale s Laurou,“ vysvetlil Gregor. Zaujímavé je, že na jeho mobile Laura svietila už celý mesiac. On nás však ubezpečoval, že napriek tomuto zaujímavému gestu po sympatickej herečke rozhodne nejde a všetko je to len v rámci kamarátskych vzťahov.

Sledujte chalanov z NAŠICH v seriáli Semafor dnes o 20:35 na JOJke!