Silné reči prichádzajú s veľkými novinkami: Čo si pre vás stand-upisti pripravili?

Čaká na vás kvalitná zábava.

Tí najlepší stand-upisti sa pravidelne stretávajú na jednom pódiu, aby spoločne zabavili mnoho divákov. Skvelé zoskupenie komikov začalo už desiatu sezónu s vynikajúcimi vystúpeniami po celom Slovensku. Počas večera sa na pódiu vystriedajú viacerí účinkujúci z rôznych oblastí a profesií. S divákmi sa podelia o zaujímavé príbehy z osobného života a vy zažijete večer plný smiechu a emócií.

​Stand-upisti si pre fanúšikov pripravili dve skvelé novinky. Počas večera si na pódium zavolajú do horúceho kresla známu osobnosť, ktorá sa stane ich obeťou a bude musieť zniesť všetky vtipy na vlastný účet od šiestich roasterov, ktorí na nej nenechajú suchú nitku. V prvej Comedy roast show - Zúčtovanie si do kresla sadne Ján Gordulič, do ktorého sa obuje Matej Adámy, Tomáš Hudák, Joe Trendy, Matej Makovický a špeciálni hostia Vera Wisterová a Michal Hlavačka. 

Zdroj: Silné reči

​Vynikajúci zabávač Michael Szatmary vyráža na turné so svojím stand-up comedy špeciálom Profesionálny Žid. Tešiť sa môžete na hodinovú šou, v ktorej vás Michael nebude šetriť a budete sa smiať počas celého večera na jeho príbehoch zo života komika, partnera, otca, syna a žida. Nenechajte si ujsť skvelú zábavu a spríjemnite si večer so Silnými rečami.

​https://www.facebook.com/SilneReci/photos/a.475187697089/10157148798237090/?type=3&theater

HLÁŠKYZ RELÁCIE