10 párov, ktoré dokazujú, že láska kvitne aj v šoubiznise: Nerozdelil ich ani tlak médií!

Ich vzťahy stoja na pevných základoch.

Mnohé médiá často píšu o ľúbostných vzťahoch v slovenskom a českom šoubiznise. V článkoch sa môžeme dočítať, ktoré známe osobnosti sa dali dokopy a vytvorili nový hviezdny pár. Veľakrát sa však stávame svedkami aj hviezdnych rozchodov. Dotyční potom zvyknú tvrdiť, že ich vzťah nevydržal tlak médií, neustály záujem novinárov, paparazzov a verejnosti celkovo. Existuje ale mnoho párov, ktoré tieto tvrdenia vyvracajú. Práve naopak. Potvrdzujú, že pravá láska môže v šoubiznise naozaj existovať. Ak samozrejme stojí an pevných základoch.

1. Michal Kubovčík a Zuzana Šebová: Zaľúbený pár je spolu viac než tri roky, a to aj napriek tomu, že sa obaja živia tým istým povolaním. Partneri totiž v súčasnosti patria na Slovensku medzi najlepších komediálnych hercov.

2. Zdena Studenková a Braňo Kostka: Herecká diva a hudobník tvoria pár už viac ako 22 rokov. Hoci na začiatku čelili kritike médií a okolia pre 17-ročný vekový rozdiel, verejnosť presvedčili, že k sebe jednoducho patria bez ohľadu na vek.

3. Milan Lasica a Magda Vášáryová: Jeden z dlhodobo najobľúbenejších humoristov žije v šťastnom manželstve s herečkou a političkou už dlhé roky. Majú spolu dcéry Hanu a Žofiu.

4. Dana Strculová a Kamil Čapkovič: Moderátorka jojkárskych Novín o 17-tej a reportérka žije s úspešným tenistom takmer tri a pol roka. Majú množstvo spoločných záujmov a vo svojej práci sa navzájom podporujú.

5. Adela Banášová a Peter Modrovský: Ostrieľaná moderátorka a nekorunovaná kráľovná slova patrí s tanečníkom už šesť rokov k najsledovanejším párom slovenského šoubiznisu. Hoci si raz dali vo vzťahu pauzu, po pol roku sa k sebe opäť vrátili a sú spolu šťastní dodnes.

6. Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský: Vzťah kontroverzného rapera a obľúbenej speváčky sa začal 8. októbra 2011. Mnohí si spočiatku mysleli, že ide len o premyslený marketingový ťah a nedávali im do budúcnosti veľké šance. Dnes je však jasné, že to spolu myslia naozaj vážne.

7. Tina a Separ: Aj ďalší pár z hudobnej oblasti musel čeliť kritike novinárov. Keď sa speváčka dala s raperom dokopy len pár mesiacov po rozchode s futbalistom Richardom Lásikom, všetci tvrdili to isté čo o Dare a Rytmusovi – marketingový ťah. Zaľúbenci sa však ešte v roku 2014 zosobášili a Tina svojmu manželovi vo februári 2015 porodila dieťa.

8. Ivana Surovcová a Marián Gáborík: Táto dvojica potvrdzuje, že okrem lásky v šoubiznise existuje aj osudová láska na prvý pohľad. Po prvý raz sa stretli na hokejovom zápase a hneď vedeli, že k sebe patria. Po takmer štyroch rokoch je ich vzťah rovnako pevný ako na začiatku.

9. Ondřej Brzobohatý a Tatiana Kuchařová: Muzikantovi sa podarilo zbaliť najkrajšiu ženu sveta ešte v roku 2013. Dodnes tvoria harmonickú dvojicu a patria k najkrajším párom českého šoubiznisu.

Ramón Rakby a Mony Sakmanová: Sympatický raper, ktorý nemá núdzu o ženskú priazeň. Sexi tanečnica, pre ktorej pohľad a úsmev by mnohí muži vraždili. Tak by sme mohli stručne opísať tento celebritný pár, ktorý to spolu „ťahá“ už 9 rokov. Obaja usúdili, že je najvyšší čas posunúť sa vo svojom vzťahu, a preto už čoskoro urobia vážny krok. O čo pôjde? To sa dozviete v celebrity šou Sladký život, ktorá štartuje už v pondelok o 21:45 na JOJke!