Toto by nechcela počuť žiadna žena: Darinka vyčistila Angelike žalúdok, ako ešte nikto!

Angelika si v živote nemyslela, že aj ona môže raz byť tehotná. Stalo sa. Preto chce ísť teraz na interrupciu. Darinka sa jej to snažila vyhovoriť, a to skutočne originálnym spôsobom.

V seriáli Som mama sa večná single a emancipovaná žena Angelika dozvedela, že sa jej prihodilo niečo, čoho sa celý život obávala. Celý čas nenávidela to, že postupne celé jej okolie je tehotné. Ako blesk z jasného neba sa to napokon prihodilo aj jej samej. Angelika je totiž tehotná. Bol to pre ňu poriadny šok, keďže decká z celej duše nenávidí a nevie si seba predstaviť, že skončí ako mamička. Mentálnu pomoc sa jej snažila poskytnúť matka troch detí Darinka  A keďže Angelika si to chce napokon rozmyslieť a ísť na interrupciu, práve Darinka jej to chcela vyhovoriť. 

​Pripomenula jej, že ide o závažnejšie rozhodnutie v jej živote. Ako kamoška jej chcela zároveň narovinu povedať, čo si o nej myslí. Začala však poriadne zhurta. Angelike Darinka vyčistila žalúdok ako ešte nikto nikdy predtým: "Si prebotoxovaná, preafektovaná, sebestredná, nesympatická, anorektická hyena, ktorá ani z polovice nepripomína človeka. Keby sme boli v 17. storočí, pravdepodobne by si skončila ako Mária Antoinetta - bez hlavy. Nechápem, prečo trváš na svojom mizernom živote." Podľa Darinky v tom najlepšom prípade skončí ako opustená stará alkoholička. Preto si myslí, že každá zmena v jej živote je vítaná. Vrátane tehotenstva. Pozrite si vo videu HORE, ako jej naložila. 

Sledujte SOM MAMA v stredu o 20:35 na JOJke!