Neuveriteľné, koľko toho majú spoločného: Čo spája Cordena a Malachovského?

Z Jamesa a Sväťa by mohli byť skvelí priatelia.

Kto by nepoznal očarujúceho a vtipom sršiaceho zabávača Jamesa Cordena a jeho spievajúce celebrity, ktoré sa s ním vezú v aute v uliciach Los Angeles a zabávajú seba aj milióny divákov? Mimoriadne populárny koncept virálnych online videí prinesie JOJka medzi prvými na svete aj na televízne obrazovky! Moderátor Sväťo Malachovský sa stretne so slovenskými i českými hviezdami a zaspieva si napríklad s IMT Smile, Richardom Müllerom, Celeste Buckingham, Helenou Vondráčkovou a mnohými ďalšími.

James Corden a Sväťo majú toho naozaj veľa spoločného. Obaja sú skvelí speváci, herci a hlavne zabávači. Sú spontánni, milujú humor a šíria okolo seba skvelú náladu. Títo dvaja páni vyštudovali umelecké školy. Kým James sa venoval dráme, Sväťo zase spevu a niekoľko rokov bol sólistom opery SND v Bratislave. V súčasnosti obaja prežívajú šťastné obdobie, pretože kým sa James so svojou manželkou pripravujú na tretieho potomka, Malachovský sa už raduje zo synčeka Tima.

​​

Medzi zabávačmi je 6-ročný vekový rozdiel, no napriek tomu sú si podobní nielen postavou, ale aj jemnou bradou, ktorú si pestujú na tvári. James Corden rozbehol skvelý projekt Carpool Karaoke a jeho videá na internete majú neskutočnú sledovanosť. Sväťo Malachovský sa predstaví s touto licencovanou šou v slovenskom prevedení pod názvom Super Karaoke, ktorú televízia JOJ prinesie už o takmer týždeň.

Sledujte šou Super Karaoke 13.septembra o 22:00 hod. na JOJke!

HLÁŠKYZ RELÁCIE