Gregor Miler bol ako tínedžer poriadne akčný: Toto bol jeho najväčší úlet!

Mladý herec Gregor Miler bol v minulosti poriadne akčný. Ako sám priznal, čím je starší, tým je pokojnejší. V relácii Supermama to potvrdil aj jeho otec, psychológ Martin Miler.

V relácii Supermama boli nedávno hosťami aj hviezda seriálu NAŠI, herec Gregor Miler. Ten do relácie zavítal spolu s otcom Martinom Milerom, ktorý je psychológom. Obaja porozprávali o ich vzťahu rodiča a dieťaťa, ale aj o tom, aké bolo hercovo dospievanie. A veru ani predstaviteľ Tomáša Rodinu nebol výnimka a mal svoje divoké obdobia. Devätnásťročný Gregor je pritom najstarším z troch Martinových detí a bol teda akýmsi pokusným kúskom pre jeho rodičov. Prostredný brat má 17 rokov a najmladšia dcéra má 14 rokov. "Tým, že sú tri a odmanažovali sme si to na Gregorovi, je to teraz jednoduchšie. A aj preto, že Gregor sa akoby už narodil s pubertou," smeje sa Gregorov otec Martin, ktorý však bol v domácnosti skôr rodičom, než psychológom.

​Obaja navyše prezradili, že v ich rodine vládnu otvorené vzťahy. Mladý herec teda nemal problém odpovedať na čokoľvek. Dokonca ani na to, aký bol jeho najväčší pubertálny úlet. Napokon to však nebolo nič neobvyklé. "Keď som mal 14 rokov, vtedy sa celkom experimentovalo s alkoholom na základke. Najprv veľká prestávka, potom lyžiarsky... To boli moje úlety," prezradil Gregor a prekvapil tým aj moderátorku Renátu Názlerovú, ktorá čakala niečo oveľa horšie. "Čo sa týka tvrdých drog, s tým skúsenosť nemám a od toho sa dištancujem," doplnil mladý herec, ktorý okúsil maximálne takzvanú "mäkšiu" alternatívu. O všetkých týchto veciach však vždy rozprával aj s rodičmi. Podľa Martina Milera je komunikácia medzi dieťaťom a rodičmi mimoriadne dôležitá. Navyše aj rodič sa občas môže zmýliť. 

Sledujte reláciu SUPERMAMA každý piatok o 13:25 na JOJke!