Názlerová sa zrútila: Samu seba nespoznala v zrkadle

Moderátorka Supermamy a prokurátorka zo Súdnej siene podstúpila veľkú zmenu imidžu, z ktorej nebola nadšená...

Energická a prísna prokurátorka zo Súdnej siene sa zmenila na nepoznanie. Nová farba vlasov z nej urobila celkom nového človeka! Hovorí sa, že za zmenou vizáže väčšinou stojí nový muž. Ako to bolo v jej prípade?

„V skutočnosti za túto zmenu „môže“ požiadavka televízie, keďže pripravujeme nový projekt, ktorý voľne nadväzuje na Súdnu sieň a bude sa volať Ochrancovia. Keďže som vraj ako prokurátorka pôsobila veľmi striktne, štylista a návrhár Lukáš Kimlička si ma zobral do parády a urobil ma jemnejšou. Ale netreba si robiť ilúzie, aj keď vyzerám nežne, stále mám rovnaké množstvo energie,“ smeje sa obľúbená moderátorka, ktorá je mimochodom za reláciu Supermama nominovaná aj v ankete OTO v kategórii Osobnosť TV publicistiky.

Ako sa jej páči nový imidž a ako reagovalo jej okolie a rodina? „Keďže som bola naozaj prirodzená bruneta a vlasy som si nefarbila, zmena farby trvala neskutočné štyri hodiny. Museli ma najskôr odfarbiť, potom vlasy regenerovať a opäť zafarbiť. Keď som sa prvý raz uvidela v zrkadle, skoro som skolabovala. Bola som z toho 48 hodín v absolútnej psychickej nepohode. Dokonca som zalarmovala aj dramaturgičku a svoju kamarátku v jednej osobe – Katku Gažovú, aby mi prišla na pomoc. Tá ma ale upokojila a vysvetlila, že na kamere budem určite vyzerať úžasne. A musím povedať, že všetci sú veľmi spokojní. Ja si však stále neviem zvyknúť. Ale hreje ma pri srdci, že keď ma ráno po „zákroku“ uvidel môj syn, tak mi povedal, že vyzerám super a dokonca aj mladšie,“ priznáva skromne Renáta Názlerová.

Ak chcete moderátorke Renáte Názlerovej poslať svoj hlas v ankete OTO v kategórii OSOBNOSŤ TV PUBLICISTIKY, vyplňte FORMULÁR

-