Veľký návrat Demceyho a Makepeacovej: Slávna dvojka si zobrala na mušku bratislavských hipsterov!

Na konte majú tie najlepšie úlovky.

Evelyn so Števom sa rozhodli pomôcť Alici a jej ešte nenarodenému dieťatku, ktorému hrozí otrasné detstvo bez otca. Také detstvo, aké si musela odžiť aj chuderka Evelyn. Doteraz má z toho doživotné následky a cíti sa ako totálny outsider. Tak sa obaja rozhodli zobrať osud do vlastných rúk a  na vlastnú päsť vypátrať vinníka, ktorý sa jedného januárového večera zblížil s Alicou na hipsterskej žúrke. Vtedy jej však zanechal suvenír na celý život v podobe nového prírastku. Na základe indícií, ktoré Alica nechtiac prezradila, išlo naše hviezdne duo do terénu vo veľkom štýle. I keď sa cítili ako Demcey a Makepeacová, pátranie bolo mimoriadne náročné.  

Chlapa s hipsterskou bradou, tričkom s nápisom Guru mama, ktorý jazdí na kolobežke a býva na Námestí slobody, nebolo vôbec jednoduché nájsť. Prešli hneď niekoľko policajných okrskov, zažili hodiny plné sledovania a zisťovania, bezsenné noci a aj tak za prvý týždeň nezistili vôbec nič.

Neskôr našťastie prišli na to, že kvasinkové pivo Blumberg majú len v jedinom bare v celej Bratislave, v Plantážistovi. Aby sa priblížili bratislavskej komunite hipsterov, museli sa dokonale infiltrovať do ich prostredia. Števo mal bradu, sedemosminové nohavice a poľovnícky klobúk po dedovi. Evelyn sa tiež vyfintila komplet do retra – košík s levanduľou, transparentné okuliare a šaty vokalistiek z Repete. Ich cieľ bol jasný, vypočuť každého, kto to odporné pivo dokáže dostať do žalúdka bez toho, aby ho vyvrátil. Odhaliť toho pravého hipstera však bol poriadne ťažký oriešok, najmä pri používaní „Demceyho“ netradičných vyšetrovacích metód: „Čo sa ti viac páči, dievčatá alebo varlatá?“ Jedného hipstera sa im napokon podarilo nájsť, akurát Alica s ním mala „menší“ problém.  

Ako napokon dopadol lov na hipsterov a otca Alicinho dieťatka. Pozrite si včerajšiu epizódu sitkomu Svet podľa Evelyn v našom archíve úplne zadarmo!