V čom sa Take Me Out líši od iných zoznamiek? Toto je 5 hlavných rozdielov!

Podobnú šou ste ešte naozaj nevideli!

Jojkárska verzia zábavno-zoznamovacej šou Take Me Out sa môže pochváliť hneď viacerými prvenstvami. Napriek tomu, že ide o licencovaný formát (od majiteľa licencie sa kupujú práva na vysielanie, ktoré obsahujú aj postup, ako sa šou má nakrúcať tak, aby splnila obsah licencie), pred nakrúcaním sme dostali výnimku a niektoré prvky šou sme si mohli prispôsobiť podľa nášho gusta. Výsledkom teda je, že naša verzia Take Me Out je úplne iná, než zahraničné verzie. Prinášame vám základné rozdiely, aby ste videli, v čom sa táto šou líši od pôvodnej licencie ako aj od iných zoznamiek, ktoré sa v televíznom prostredí vysielali.

Pompézna a veľkolepá scéna: Pozostáva z výťahu, ktorým budú na pódium prichádzať slobodní muži. Práve výťah je naším „vylepšovákom“, ktorý šou dodáva úplne inú atmosféru. V scéne sa nachádza aj pódium, na ktorom bude pri stolíkoch stáť tridsať slobodných dievčat a žien či obrovské schodisko, ktorým zo zákulisia tieto slečny pricupitajú. Hoci to možno znie jednoducho, v skutočnosti ide o veľmi štedrý priestor, ktorý vás naozaj nadchne. „S Jarom Holotom sme vytvorili veľkolepú scénu nabitú najnovšími technológiami, pre chlapcov sme vyrobili pódium na prezentovanie svojich vystúpení, ktorými chcú ohúriť a zaujať dievčatá,“ povedal o scéne režisér šou Tomáš Eibner.

Zdroj: TV JOJ

Dvaja moderátori: Kým v iných verziách šou moderuje len jeden moderátor, naše Take Me Out dostalo dvoch. Jeden stojí pri single mužovi a druhý zas pri slobodných dievčatách. Šou aj dialógy medzi dievčatami a mužmi sú tak dynamickejšie.

Zdroj: TV JOJ

Zábava, zábava a ešte raz zábava: Hoci je jedným z prívlastkov tejto šou „zoznamovacia“, nejde o hľadanie lásky na celý život, nevesty a ženícha či gazdinky na svoj statok. Pointou šou je zoznámiť dvoch ľudí, ktorí sú si sympatickí a ktorí spolu absolvujú rande. Ako sa to medzi nimi vyvinie ďalej, ostáva už len na nich. Samozrejme, bez prítomnosti kamier. Zaujímavosťou je aj to, že sme dostali povolenie, aby si dievčatá nemuseli dávať servítku pred ústa a pokojne vtipne okomentovali, čo sa deje na pódiu. V zahraničných verziách je totiž táto šou oveľa vážnejšia.

Tancujúce dievčatá: Ďalšou výnimkou, ktorú sme dostali, je, že dievčatá si z času na čas pred niektorými kolami zatancujú spoločný tanec. Choreografiu pre nich pripravil a nacvičil známy a uznávaný choreograf Peter Varady.

Zdroj: TV JOJ

Žiadna zloba ani negatívne emócie: Zo života všetci dobre vieme, že nie vždy si sadneme so všetkými. V otázke randenia to platí dvojnásobne. Niekedy máme dojem, že osoba, s ktorou sa práve stretávame, je dokonalá, no stačí jedno slovo a radikálne zmeníme názor. Zoznamovanie so sebou skrátka pochopiteľne nesie rôzne situácie a koktejl azda všetkých emócií. Od flirtu, cez vtipkovanie, smiech, štipľavé komentáre až po jemný sarkazmus. Napriek tomu nečakajte žiadnu zlobu či negatívne emócie. V šou Take Me Out ide v prvom rade o zábavu, takže nič a nikto sa v nej neberie príliš vážne. Ak by predsa len niekto niečo prestrelil, moderátori ho alebo ju jemne a s dávkou humoru „upracú“.

Sledujte šou Take Me Out už zajtra o 20:35 na JOJke!

 

 

 

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora
Tagy: TAKE ME OUT