Tajný scenár k šou Take Me Out: Takto to bude dnes večer prebiehať!

Prečítajte si pravidlá úplne novej šou.

Na JOJku už dnes večer konečne príde šou, akú ste ešte nevideli! Tridsať slobodných šeliem, štyria single muži a dvaja moderátori. To sú hlavní predstavitelia vo svete mimoriadne obľúbenej zábavno-zoznamovacej šou Take Me Out. Je provokatívna, veselá a všetko v nej závisí od prvých dojmov. V obrovskom a pompéznom štúdiu sa budú muži zoznamovať s tými najzaujímavejšími ženami zo Slovenska a z Česka a očariť ich budú chcieť naozaj stoj čo stoj. A my sa im nečudujeme. Dievčatá sú totiž krásne, sexi, vtipné a duchaplné.

Aby ste už teraz vedeli, ako to bude večer prebiehať, prinášame vám podrobné pravidlá, ktoré v tejto šou platia.

1. kolo - Prvý dojem
Single muž zavíta na pódium a na začiatok o sebe povie jednu alebo dve vety, ktorými sa šelmám predstaví. Tie sa na základe toho rozhodnú, či sa chcú naďalej uchádzať o rande s ním.

2. kolo – Dokrútka
Single muž sa dievčatám bližšie predstaví prostredníctvom dokrútky, ktorá sa nakrútila v jeho prirodzenom prostredí. Ukáže, aké má záľuby a čomu sa rád venuje. Okrem toho ho bližšie predstavia aj jeho kamaráti, známi či rodina. Aj počas dokrútky sa dievčatá stále rozhodujú, či sa im páči alebo nie.

3. kolo – Vystúpenie
V tomto kole single muž predstaví svoje najväčšie hobby či koníček priamo na pódiu. V prípade, že sa nevenuje ničomu takému, čo by mohol takto odprezentovať, dievčatám sa pustí ďalšia dokrútka. Šelmy sa ešte stále rozhodujú, či single muža chcú alebo nie.

4. kolo – Vyraďovačka
Ak o single muža javia záujem viac ako dve šelmy, musí sa rozhodnúť, ktoré ostanú v hre. V tomto momente sa teda karta obracia a už si nevyberajú ženy, ale single muž. Rozhoduje sa zväčša na základe sympatií.

5. kolo – Otázka
Single muž sa môže definitívne rozhodnúť pre jednu z dvoch šeliem na základe otázky, ktorú im položí. Podľa odpovede si vyberie, s ktorou pôjde na rande.

Sledujte šou Take Me Out už dnes o 20:35 na JOJke!

 

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora
Tagy: TAKE ME OUT