Zuzanita

Zuzanita o svojom novom svalovcovi: Nezáviďte mi, nie som s ním len pre TO jedno!

Toto je pravý dôvod.

Zuzanita a jej nový priateľ na dovolenke vo Valencii Zuzanita a jej nový priateľ na dovolenke vo Valencii Zdroj: instagram @z.u.z.a.n.i.t.a

Hviezda zoznamky Take me out Zuzana Žilinčíková alias Zuzanita má opäť čo robiť, aby upokojila davy. Nedávna informácia o jej novom priateľovi, nápadnom a neznámom svalovcovi, rozprúdila nielen u nás, ale aj na jej instagramovom profile poriadne vášne. Mnohí jej totiž do komentárov písali, že prsnatá blondínka si svojho fešáka ulovila len a len pre peniaze. Skutočnosť je však kdesi úplne inde. Zuzanita nie je žiadna zlatokopka.

​Jej vyjadrenie pod fotkou hovorí za všetko: ,,Keď si ostatní myslia, že moje šťastie s ním je len kvôli majetkom, a podobným dôvodom, čo mi píšete v komentoch - tak tu je dôkaz opaku! Je šibnutý a spontánny a to ma na ňom fascinuje! A navyše je talentovaný aj… ale to už sú súkromné veci, takže mi nezáviďte i to obyčajné šťastie a skúste riešiť seba, nie len hnusne a nepravdivo ohovárať!!” Na fotografii však bola zaujímavá aj ďalšia vec. Zaľúbenci svoju lásku rozhodne nemienia skrývať. Aj preto Zuzanitin krk jej priateľ na fotke z dovolenky vo Valencii zasypal bozkami.  

https://www.instagram.com/p/BlBJ4T8Ap2t/?taken-by=z.u.z.a.n.i.t.a