EXKLUZÍVNE: Zuzanitin bývalý frajer prelomil mlčanie: Otvorená spoveď o ich vzťahu!

Expriateľ blonďavej sexice konečne prehovoril!

Sexica Zuzanita, ktorá sa preslávila najmä vďaka šou Take me out, urobila pred pár týždňami poriadny rozruch. Na prelome júna a júla zverejnila zaľúbenú fotku so svojim novým frajerom a zdalo sa, že konečne našla to, čo tak dlho hľadala. O to väčším šokom bolo, keď po pár týždňoch informovala fanúšikov o tom, že sa s ním rozišla. Dôvodom malo byť podľa jej slov nevhodné správanie jej priateľa. Zuzanitin bývalý sa však rozhodol prelomiť svoje mlčanie a prvý raz, exkluzívne pre joj.sk, prehovoril otvorene o ich vzťahu. Tajomný neznámy sa volá Sergio, má 42 rokov a pochádza zo Španielska. Pre náš web poskytol rozhovor, v ktorom sa k celej kauze otvorene vyjadril. Pre zachovanie objektívnosti a relevantnosti vám prinášame celý a necenzúrovaný rozhovor tak, ako vznikol. V priloženej galérii tiež nájdete ich spoločné fotografie, ktoré Sergio poskytol exkluzívne pre joj.sk.

Ako ste sa so Zuzanitou spoznali?
Spoznal som ju cez internet, na Instagrame. Napísal som jej a začali sme sa spolu baviť. Nakoniec som v januári kúpil letenky do Mexika. Prišla do Mexika a bolo to veľmi fajn. Užívali sme si to. Boli sme šťastní z nášho vzťahu, pretože to bolo fakt super.

Čo bolo potom?
Vo februári mala narodeniny. Dvadsiateho tretieho februára. Kúpil som jej letenky do Austrálie, pretože mi vždy vravela, že tam niekedy chce ísť. Kúpil som jej letenky ako narodeninový darček. Cestou sme navštívili aj Dubaj a Abu Dhabi a vrátili sme sa do Valencie. Zoznámil som ju so svojou rodinou, s mojím otcom, s mojou mamou a boli sme šťastní. Ale...

Čiže, vy ste boli so Zuzanitou vo vzťahu od januára?
Áno, robili sme spolu veľa vecí... Boli sme spolu v šiestich krajinách, poznala moju rodinu, zobral som ju do svojho domu. Bola mojou priateľkou a rozprávali sme sa spolu o spoločnej rodine a o deťoch.

Chceli ste sa s ňou oženiť?
Teraz už naozaj neviem, ale v minulosti samozrejme.

Čo sa teda pokazilo vo vašom vzťahu?
Začalo to vtedy, keď sme boli v Austrálii. Začala na mňa žiarliť. Žiarlila na internet, na môj Instagram, na všetko. Chcela úplne kontrolovať môj život. A to je už na mňa veľa. Má psychický problém. Namýšľala si o mne zlé veci, vravela mi, že som klamár. Nebol som z toho šťastný a neviem s tým nič urobiť. Snažil som sa... A kvôli tomuto dievčaťu som sem prišiel. Chcel som sa s ňou oženiť, chcel som s ňou mať rodinu. Ale je to nemožné, kým nezmení svoje správanie ku mne. Pretože je to šialené. Kým sa nezmení, nebude mať normálny vzťah. Má veľký problém so žiarlivosťou. Stratil som s týmto dievčaťom toľko času a kvôli čomu? Má problém a ona o ňom vie. Písala mi a prosila ma o pomoc. Ale to nie je v mojich silách. Tento týždeň bol pre mňa najhorší v mojom živote. Zuzanita je dobrý človek, ale má problém...

Kedy ste sa videli naposledy?
Pred pár dňami, keď som bol za ňou v Žiline. Spali sme spolu a okolo druhej v noci na mňa začala kričať, že som klamár. Že mi na Facebooku píšu nejaké štetky. Povedal som jej, že je to nemožné, pretože som si kvôli nej zablokoval Facebook. 

Takže, vy ste sa rozišli len pred pár dňami?
Áno, tak nejak. Mám z tohto týždňa plno fotiek v telefóne...

Myslíte, že tento vzťah definitívne skončil?
Chcel by som byť s týmto dievčaťom, ale nie za týchto podmienok. Nevie, čo je skutočné a čo nie...

Nežiarlili ste na jej polonahé fotky na Instagrame?
Nie. Vždy som jej hovoril: „Zlatko, je to tvoj život a môžeš si s ním robiť, čo chceš.“...

 

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora