Simonka v plavkách vytiahnutých až do neba: Toto si prehnala, odkazujú fanúšikovia!

Extravagantná tmavovláska na seba strháva pozornosť aj po tom, čo sa už stala maminou. Pikantné fotky stále nezavesila na klinec a pre čoraz viac fanúšikov sa to stáva tŕňom v oku.

Extravagantná tmavovláska Simonka sa na Slovensku preslávila po tom, čo hviezdila v zábavno-zoznamovacej šou Take Me Out. Zviditeľnila sa nielen svojimi trefnými hláškami, ale aj vďaka poriadne provokatívnemu imidžu. Tomu zostala verná aj po skončení šou a dráždiť dokonca neprestala ani vtedy, keď sa stala mamičkou. Sexica s bujnými vnadami aj napriek tomu svojich fanúšikov na Instagrame pravidelne zásobuje pikantnými fotkami a ukazuje metre nahej pokožky. Zdá sa však, že jej fanúšikom to pomaly, ale iste začína prekážať. Najnovšie fotky, ktorými sa im pochválila, vyvolali dosť negatívnych reakcií. „Simonka, nechcem ťa uraziť ani nič. Si pekná žienka, ale teraz si už mama a podľa mňa trošku neslušné fotky na mamu. No, ale to je môj názor, nič v zlom. Možno to časom aj ty pochopíš a budeš sa fotiť slušnejšie. Prepáč za názor,“ odkázala jej fanúšička. „Také lacné mi to príde, ako po dvoch pivách,“ písalo sa v ďalšom komentári.

​Samotná Simonka si však z hejtov ťažkú hlavu nerobí. Práve naopak. Tvrdí iba jediné a to, že sa nemá za čo hanbiť. „Som proste tip človeka – extrovert. Nikdy nebudem hrať podľa niekoho pravidiel a neriešim, čo sa má a čo nemá. Aj keby som sa sem capla nahá, a čo? Veď, napokon som sa celý život živila fotením pre pánske časopisy a moderovala hore bez. A po ďalšie, nie som moslimka, aby som sa fotila a chodila zahalená,“ odkázala fanúšikom.