Zaspomínajte si: TENTO moment Simonky z Take me out sa zapísal do dejín internetu!

Obdarená tmavovláska sa od čias zábavnej zoznamky stala mimoriadne populárnou. Získala si nielen fanúšikov, ale aj novinárov. Pamätáte si ale chvíľu, ktorou sa zapísala našich pamätí a tiež do televíznej histórie?

Jednou z najvýraznejších dievčat zo zábavno-zoznamovacej šou Take Me Out bola Simonka. Tmavovláska s bujnými prednosťami a plnými perami pútala pozornosť už od prvej časti a upútala aj modrookého Braňa, ktorý si do televíznej šou prišiel nájsť tú svoju šelmičku. Kým zo začiatku z neho boli ženy v štúdiu celkom paf, jeho dokrútka naštvala takmer všetky šelmy. Spolu s otcom totiž hovorili, že by si chcel nájsť poriadne prsnatú partnerku, ktorú by mohol, povedané jeho slovami, „vychytať“. Toto vyjadrenie zrejme pripadalo dievčatám vulgárne a tak ho chceli nemilosrdne poslať preč. Až na jednu. Napriek všetkým týmto rečiam ostal jediný stolík biely a ten patril Simonke. Háčik je však v tom, že obdarená kráska s ním na rande ísť nechcela. Ona len tak dlho čakala na stlačenie gombíka, až na to zabudla... Pravidlá šou však platili pre všetkých rovnako, a preto Simonka musela ísť s Braňom na rande.

Zaspomínajte si na Simonkin veľký televízny omyl vo videu:

​Krátko po odchode zo štúdia sa však na jeho adresu vyjadrila veľmi nelichotivo. Pred kamerami priznala, že hľadá zazobaných mužov. „Ja som sa zamyslela, zapozerala. Dopadla na mňa únava a stres... Zabudla som to stlačiť. Nevyzerá na to, že by mal peniaze a ja takého chlapa práveže chcem. Sorry, som úprimná. Pochybujem, že z toho niečo bude,“ povedala bez servítky. Keď však prišlo na lámanie chleba a stretli sa na rande, vyzeralo to tak, že by medzi nimi niečo mohlo vzniknúť. Vzájomnú príťažlivosť medzi nimi bolo možné krájať a iskry lietali na všetky strany. Avšak nezapálili plamienok lásky, ale oheň, ktorý všetko spálil. „Na to, že sme mali prvé rande, bol moc odvážny. Mám z Braňa taký pocit, akoby ma chcel len pretiahnuť. Jeho partnerka by som určite nechcela byť,“ povedala po skončení rande rozhorčená Simonka. Braňove odvážne správanie však mohlo vyplývať aj z toho, že bol nažhavený z jej bujných vnadov v miniatúrnych plavkách. Navyše, veľmi odmietavo sa k nemu nesprávala. „Jej pravá tvár? Je super baba, je zábavná, ale ľúbi chlapov,“ skonštatoval chlapec znechutene. Hoci sa Simonka v televíznej zoznamke nedala dokopy so žiadnym mužom, svoje šťastie našla krátko po skončení šou v náručí svojho aktuálneho partnera, s ktorým má synčeka Maxima.

Sledujte šou Take me out už v sobotu 7. septembra po šou Česko Slovensko má talent na JOJke!

 

Tagy: Simonka