Šokujúca premena v Take Me Out: Za 11 mesiacov schudol 85 kíl, teraz hľadá lásku!

Obľúbená zábavná zoznamka sa dnes večer vráti na televízne obrazovky so svojou druhou sériou a už prvá časť bude plná silných momentov. Medzi sexi šelmami si totiž svoju vyvolenú bude hľadať aj Jirko, ktorý prešiel neuveriteľnou premenou!

Šou Take Me Out je vždy plná zábavných, pikantných, silných, šokujúcich, ale aj mimoriadne emotívnych momentov. Nuž, a práve dojímavá chvíľa nebude chýbať ani rovno v prvej epizóde. Do zoznamky sa totiž prihlásil aj tridsiatnik Jirko z Českých Budějovíc, ktorý kedysi vážil až 200 kilogramov. Pred dvomi rokmi si ale uvedomil, že morbídna obezita mu môže nielen skrátiť život, ale aj znemožniť šancu na lásku. Tak sa vydal na cestu radikálnej premeny. „Pred dvomi rokmi som začal meniť svoj život. Za jedenásť mesiacov som dokázal schudnúť 85 kíl. Podarilo sa mi schudnúť tým, že som začal športovať. Začal som chudnúť, pretože som konečne chcel nájsť nejakú lásku,“ povedal Jirko v dokrútke.

​Vo videu však šelmičky nevideli, ako po premene mladý muž vyzerá. Výnimočne v tomto prípade sme sa totiž rozhodli zmeniť pravidlá. Dievčatá, teda, najprv videli dokrútku a až potom prišiel single muž do štúdia. A dôvod je zrejme jasný. Aby sme videli, čím si prešiel a aby pohľad na jeho dychberúcu zmenu naozaj stál za to!

Nenechajte si ujsť šou Take Me Out už dnes po šou Česko Slovensko má talent na JOJke!