Strémovaného muža sexice dourážali do špiku kosti: Neoprela by som o teba ani bicykel!

Tomu sa povie poriadna krutosť! Do šou Take Me Out prišiel mimoriadne hanblivý single muž, ktorý mal čo robiť, aby zo seba vôbec dostal pár slov. Šelmičky mu to ale nedarovali a nenechali na ňom nitku suchú!

V živote to chodí tak, že niekto má sebavedomia na rozdávanie a iní by ho zas potrebovali ako soľ a to v poriadnej dávke. Práve do druhej skupiny patrí aj single muž Mirek, ktorý sa prišiel do šou Take Me Out zoznámiť s nejakou slobodnou slečnou. Jeho úmysly mu však významne naruší jeho obrovská tréma. V momente, keď prišiel do štúdia a mal sa dievčatám predstaviť, ledva lapal po dychu a slová z neho šli ako z chlpatej deky. Situáciu zachraňoval moderátor Milan Zimnýkoval, ktorý sa mu snažil všemožne pomôcť preklenúť nepríjemnú situáciu.

Kým na výrazoch tváre niektorých šelmičiek bolo vidieť, že im je chlapca aj ľúto, iné sa do neho pustili ako levice a dourážali ho do špiku kosti. „Žiadna šanca tam určite nie je. Lebo to, akým spôsobom tu vplával... Vzhľadom na to, že ja som športovkyňa, tak asi by som o teba ani neoprela bicykel,“ odkázala mu blondínka Viki. Mirka nešetrila ani prsnatá sexica Zuzanita. „Ja som tiež trémistka, ale s tebou by ma strašne draho vyšlo rande. A vieš prečo? Pretože by som musela strašne veľa panákov vypiť, aby si sa mi začal páčiť,“ precedila. Obe ženy za nemilosrdné reakcie publikum poriadne vypískalo, no nič to nemení na tom, že Mirka to evidentne poriadne zabolelo. Podarí sa mu aj napriek úvodnému trapasu ísť na rande?

To sa dozviete v šou Take Me Out už dnes po šou Česko Slovensko má talent na JOJke!

Tagy: Zuzanita