Dračica Gabika z Take Me Out čaká bábätko: Pozrite sa, aké má už guľaté bruško!

Jednou z najvýraznejších šelmičiek v zábavno-zoznamovacej šou Take Me Out bola bez debaty svojrázna Gabika. Avšak, od čias nakrúcania sa v jej živote toho veľa zmenilo a zdá sa, že sa objavil muž, ktorý ju dokázal „skrotiť“.

Gabika si v šou Take me out pri svojich komentároch nikdy nedávala servítku pred ústa a v rámci jednotlivých častí prezradila aj čo-to zo svojej spálne. Single mužov častovala poriadne pikantnými hláškami a len máloktorý z nich bol podľa jej chutiOkrem štipľavých rečí si u Gabiky určite pamätáte aj provokatívny imidž. Hlboké výstrihy, kratučké sukne, podpätky a silný mejkap ju sprevádzali v každej časti Take me out. Lenže od čias nakrúcania už pretieklo veľa vody Dunajom a Gabikin život sa radikálne zmenil. A to najmä v posledných mesiacoch. Koncom minulého roka prostredníctvom sociálnej siete oznámila, že ju o ruku požiadal jej priateľ Ladislav. Ten je od nej už na prvý pohľad o čosi mladší. Zaľúbený párik však dokazuje, že láska nepozná vekové rozdiely.

Extravagantná dračica totiž nosí pod srdcom bábätko, pričom by aktuálne mala byť v druhom trimestri. Kým pre Gabiku to bude už tretie dieťa, pre jej budúceho manžela úplne prvé. Môj snúbenec, ako môžete vidieť na story, bol nesmierne šťastný, keďže on veľmi túžil po vlastnom bábätku. Je to jeho prvé dieťa, čiže radosť je neopísateľná u oboch," povedala pred časom pre topky.sk. Tehotenstvu chce výstredná kráska prispôsobiť aj obsah, ktorý pridáva na sociálne siete. Nadupané výstrihy a sexi pózy tak zrejme vymení za fotky s dupačkami, kočíkmi a plienkami. Budem sa teraz viac zameriavať na tehotenstvo a všetko, čo k tomu patrí, budem s vami, žienky, komunikovať a deliť sa o pocity. Predsa mám 37 rokov a veľmi sa teším aj so snúbencom,” dodala. Budúcim rodičom gratulujeme a želáme veľa zdravia!

Tagy: Take me out