Zuzanita dráždi mužské oko fotkou ako z filmu pre dospelých: Je TOTO ešte vôbec sexi?

Zuzana Žilinčíková, ktorú sme spoznali v šou Take Me Out, nás neprestajne šokuje už niekoľko rokov. Je provokatívna, zvodná a v komunikácii je rovnako otvorená ako v otázke obnažovania svojho tela. Jej najnovšia fotka na sociálnej sieti všetkým doslova vyrazila dych.

Sexica Zuzanita nikdy nepatrila medzi hanblivky. Otvorená bola vždy v komunikácii a rovnako tak v otázke odhaľovania svojho tela. Ešte pred pár mesiacmi sa to na jej profile na sociálnej sieti doslova hemžilo zvodnými polonahými či úplne nahými fotkami. Zvodná tmavovláska s tým však prestala a fanúšikom začala ukazovať aj svoje oblečenie, nielen metre nahej kože. Napriek tomu, z času na čas poteší mužské oko nejakou tou odhalenou fotkou.

Stalo sa tak aj pred pár dňami, keď sa na sociálnej sieti pochválila naozaj pikantnou čierno-bielou snímkou. Tmavovláska na nej pózuje v hriešnej spodnej bielizni ušitej z latexu a čipky, pričom oči má previazané čiernou šatkou. Už na prvý pohľad tak pôsobí ako z filmu pre dospelých. Kým páni sú z nej doslova vo vytržení a venovali jej desiatky pochvalných komentárov, dámy sú zhrozené. Viaceré ženy jej totiž nechali pohoršené a znechutené reakcie v duchu, že toto už sexi nie je, ale vulgárne. Nuž, ako sa hovorí – koľko ľudí, toľko chutí...

FOTO Zuzanity v latexe nájdete v galérii:

Tagy: Zuzanita