Gabika z Take Me Out je maminou krásneho synčeka: Pozrite, aký je jej drobec rozkošný!

Jednou z najvýraznejších šelmičiek v šou Take Me Out bola bez debaty svojrázna Gabika. Od čias nakrúcania sa v jej živote toho veľa zmenilo. Nielenže sa objavil muž, ktorý ju dokázal „skrotiť“, ale sa aj stala maminou!

Gabika si v šou Take Me Out pri svojich komentároch nikdy nedávala servítku pred ústa a v rámci jednotlivých častí prezradila aj čo-to zo svojej spálne. Okrem štipľavých rečí si u Gabiky určite pamätáte aj provokatívny imidž. Hlboké výstrihy, kratučké sukne, podpätky a silný mejkap ju sprevádzali v každej časti Take me out. Lenže od čias nakrúcania už pretieklo veľa vody Dunajom a Gabikin život sa radikálne zmenil. A to najmä za uplynulý rok. Po zásnubách s partnerom Ladislavom, ktorý je od nej už na prvý pohľad o čosi mladší, sa Gabika pochválila ďalšou novinkou. V lete sa totiž prezradilo, že pod srdcom nosí svoje tretie dieťa.

Bábätko prišlo na svet ešte v septembri 2020 a synček Lacko sa stal pre novopečených rodičov malým-veľkým pokladom. Spoločné chvíle si užívajú do sýtosti, o čom svedčia aj spoločné rodinné fotografie, ktorými sa to na Gabikinom profile na sociálnej sieti len tak hemží. Podľa snímok vidieť, že niekdajšia extravagantná dračica si pokojný rodinný život nevie vynachváliť, čo sa odráža aj na jej vzhľade. Blondínka totiž vyzerá oveľa jemnejšie a nežnejšie. Nuž, ako sa hovorí – láska dokáže divy!

Tagy: Take me out