Denisa - RDS

Denisa

Denisu vášeň pre moderné africké tance zaviala do rôznych kútov sveta, kde sa nielen vzdelávala, ale aj reprezentovala Slovensko.

V Berlíne na súťaži World Afro Dance Championship  so svojim partnerom dokonca získala prvé miesto v kategórii Afro fusion a so študentkami z lekcií druhé miesto v kategórii crew choreo.

Má za sebou aj vyučovanie v londýnskom Studiu 68, ktoré je bezpochyby jedným z top tanečných centier sveta. Neostala však iba v Európe.

Denisa strávila leto 2015 v Keni a Ugande, kde okrem zlepšovania svojich tanečných znalostí, mala sama možnosť učiť v školách ako In movement, Sarakasi a Kenya Dance Academy, cez ktorú sa dostala aj k natáčaniu videoklipu známej keňskej skupiny Sauti Sol.

Spolupracovala s tanečníkmi z rôznych krajín, či už učili oni ju alebo ona ich, vždy šlo o zábavu a zdielanie informácií o daných štýloch. Vo väčšine prípadov si na pamiatku urobili spoločné videá. Na jej youtube channel môžete nájsť videá s Usherom či Homebros pôvodom z Ghany, Clowim z Angoly, Lorenzom z Beninu, IDU crew z Ugandy, či Laziom z Pobrežia Slonoviny.