JOJ CINEMA - NOVÉ LOGO

JOJ Cinema pribudla do ponuky operátora Orange Slovensko

(24.03.2016) Vysielanie filmovej stanice JOJ Cinema, z portfólia slovenskej televíznej skupiny JOJ Group, ponúka divákom od dnešného dňa už aj spoločnosť Orange Slovensko.

Vo štvrtok 24. marca pribudla JOJ Cinema - siedma stanica televíznej skupiny JOJ - do portfólia spoločnosti Orange Slovensko, najväčšieho mobilného operátora na slovenskom trhu. JOJ Cinema je v HD kvalite zaradená do Rodinného balíka 2.

Filmová stanica JOJ Cinema odštartovala svoje vysielanie v polovici júna 2015 ako televízia pre český a slovenský trh. Dnešným dňom je dostupná v ponuke operátorov Skylink, Slovak Telekom, Digi Slovakia, Towercom, Slovanet, ANTIK Telecom, CentroNet, O2 Czech Republic, T-Mobile Czech Republic a ďalší.

Viac o JOJ Cinema:

* Filmový kanál pre všetkých fanúšikov kinematografie, aj pre celé rodiny

* Najnovšie kinohity a exkluzívny česko-slovenské televízne premiéry

* Globálne najúspešnejšej filmové akvizície všetkých žánrov

* Filmy neprerušované reklamou, v HD kvalite i s DUO režimom

Filmová televízia JOJ Cinema prináša bohatý program pre všetkých fanúšikov kinematografie, aj pre celé rodiny. Stanica divákom ponúka exkluzívne slovenské a české televízne premiéry filmov a desiatky známych a celosvetovo úspešných kinohity. Akvizície všetkých žánrov - akčné, komediálny, krimi, dramatické, hororové, muzikálové či životopisné - vysiela JOJ Cinema 24 hodín denne, v natívnom HD alebo SD rozlíšení, s dabingom, ale aj vo zvukovom režime DUO. Ide o platenú stanicu, ktorej najväčším benefitom pre divákov je, že filmy nie sú prerušované reklamou.