Rik TV

Detská televízia RiK pribudla do ponuky Fiber TV operátora Orange Slovensko

(27.04.2016) Prvá televízna stanica pre deti v slovenčine RiK naďalej rozširuje svoje pokrytie.

Prvá televízna stanica pre deti v slovenčine RiK naďalej rozširuje svoje pokrytie a od dnešného dňa je dostupná aj v programovej ponuke „Balík deti Z“ v rámci FiberTV, ktorú prevádzkuje spoločnosť Orange Slovensko. 

Od 27. apríla pribudla detská stanica RiK z portfólia JOJ Group do ponuky digitálnej televízie FiberTV spoločnosti Orange Slovensko, najväčšieho mobilného operátora na slovenskom trhu. Televízia RiK je v rámci FiberTV dostupná v balíku s názvom Balík deti Z.

Program televízie RiK, ktorá ako prvá detská stanica vysiela v slovenčine, pozostáva z európskej produkcie a vlastnej tvorby - deti sa zabavia pri veselých príbehoch kohútika Kikiriki a naučia sa rôzne triky v šou Kúzlovanie či v relácii Zabi nudu. A exkluzívne iba v TV RiK môžu deti sledovať úplne nové príbehy dvoch nešikovných kutilov Pat a Mat.

Detská televízia RiK je distribuovaná od 1. januára 2015 ako prémiový kanál, zaradený do spoplatnených balíkov v ponuke operátorov Skylink, ANTIK Telecom, SWAN, Slovanet, Orange Slovensko, DSI DATA, ARTOS, BDTS, e-Net, Gecom, ISPER, Káblová televízia Komjatice, Kalná KTR, MARTICO, MIKOTEL, PROGRES-T, Sinet CTV, Stastel, TFM, Telly CE a Towerhome. Viac informácií nájdete na webovej stránke rik.joj.sk.