Letne formaty

Stanice JOJ Group ponúkajú aj v lete premiérový program pre všetky cieľové skupiny

(06.6.2016) Televízie z portfólia JOJ Group aj počas leta myslia na svojich divákov. Do svojej programovej ponuky zaradili množstvo premiérových titulov pôvodnej tvorby a akvizícií. Cez obrazovky a svoj web divákom priblížia atmosféru hudobných festivalov, futbalu a ďalších letných podujatí.

Letná vysielacia štruktúra TV JOJ bude plná zábavy, hudby, kriminálnych zápletiek, filmových zážitkov i poučenia. Diváci môžu očakávať slovenské premiéry, ktoré televízia pripravovala špeciálne na prázdninové mesiace. Atmosféru leta priblíži JOJka divákom aj formou aktívnej podpory zaujímavých eventov po celom Slovensku.

Z pôvodnej tvorby divákov iste zaujme nový poviedkový seriál Čert nikdy nespí, ktorý bude televízia vysielať v prime time v týždennej periodicite. V každej epizóde seriálu si diváci budú môcť pozrieť dve poviedky zo života obyčajných ľudí s prekvapivou pointou. Úspešný formát  Moja mama varí lepšie ako tvoja sa počas celého leta bude divákom pripomínať v premiérových celebritných špeciáloch. Vo varení a v zábave budú súperiť napríklad členovia hudobných skupín Vidiek a Hex, herci Michal Hudák či Jozef Vajda. Na televíznych obrazovkách sa bude takisto v týždennej periodicite objavovať zábavná show Inkognito či reprízy obľúbeného seriálu Naši.

TV JOJ ponúkne divákom aj výnimočné akvizičné seriály. V slovenskej premiére televízia v prime time uvedie jeden z najnovších úspešných českých kriminálnych seriálov V.I.P. vraždy, v ktorom si hlavnú rolu zahrala známa slovenská herečka Soňa Norisová, divákom JOJky známa zo seriálu Doktorka Ema. očas celého leta budú obrazovkám TV JOJ kraľovať najnovšie série unikátneho kriminálneho seriálu Vraždy v Mindsomeri z britskej produkcie. JOJka tak nadviaže na vynikajúce skúsenosti zo starších sérií. Šéfinšpektor Barnaby so svojím tímom stále rieši vražedné prípady v prekrásnom prostredí malých mestečiek a vidieka, ktoré tak milovala aj Jane Austenová.

Leto na JOJke nezaostáva ani vo filmovej ponuke. Na obrazovkách sa objavia najnovšie kinohity. Za všetky spomeňme filmy Misia: Prezident (Big Game, 2014), dobrodružný film v hlavnej úlohe so Samuelom L. Jacksonom; Charlie Mortdecai (Mortdecai, 2015), premiérovaný v kinách minulý rok, so skvelými hercami ako Johnny Depp, Ewan McGregor, Gwyneth Paltrow a ďalší; dobrodružno-fantazijný veľkofilm Thor: Temný svet (Thor: The Dark World, 2013), v ktorom si zahrali Chris Hemsworth a Natalie Portman; akčno-fantazijný Wolverine (2013) s Hughom Jackmanom v hlavnej úlohe, či americko-francúzsku krimi-komédiu Mafiánovci (The Family, 2013) s Robertom De Nirom a Michelle Pfeiffer.

V lete žije JOJka hudobnými festivalmi, ktorých atmosféru prenesie  na obrazovky v premiérových špeciáloch Top Staru. Dianie na festivaloch Topfest či Lodenica a ďalších bude televízia podporovať súťažami na aplikácii Divano. Už tradičná podpora Letných shakespearovských slávností v Bratislave zoznámi divákov s divadelnými titulmi, ktoré sa hrajú pod šírym nebom na Bratislavskom hrade. Na obrazovke ich budú prezentovať herci, ktorí sa od septembra objavia v najnovších seriáloch TV JOJ: Ľuboš Kostelný, Csongor Kassai, Jozef Vajda, Milo Král a ďalší. Záver leta bude patriť upútavaniu na najväčší televízny street-event JOJka v meste, ktorý odštartuje hneď v prvý septembrový víkend.

Celé leto bude televízia JOJ žiť jednou z najväčších spoločensko-politických slovenských tém – Predsedníctvom SR v Rade Európy. Množstvo vlastných televíznych aktivít a mapovanie eventov, venovaných nášmu predsedníctvu, bude mať informatívny a jemne osvetový charakter.

Leto bude pre TV JOJ vzrušujúce aj v zákulisí príprav na jesennú vysielaciu štruktúru. Počas letných mesiacov výrobné štáby a herci pracujú nielen na nových sériách známych formátov, ale aj na úplne nových tituloch. Už teraz sa diváci môžu tešiť na šiestu sériu show Česko Slovensko má talent, novú sériu obľúbeného Inkognita, nové časti aktuálne najsledovanejšieho seriálu na trhu Naši, či dve seriálové novinky – očakávaný kriminálny seriál inšpirovaný skutočnými udalosťami Za sklomnový romantický seriál pre milovníkov príbehov. K zábavným formátom na jeseň pribudne Moja prvá dovolenka, ktorá sa nakrúca v zahraničných dovolenkových destináciách. Tímy televízie JOJ aktuálne intenzívne pracujú na niekoľkých ďalších nových projektoch, ktoré JOJka divákom predstaví postupne.

Na stanici PLUS si diváci počas leta takisto budú môcť pozrieť premiérové série svojich obľúbených relácií. Leto je stvorené na adrenalínové témy, ktoré
na obrazovky PLUSky prinesú premiéry Faktor strachu a Ninja faktor. Predovšetkým mladší diváci sa určite potešia slovenskej premiére nových sérií animovaného seriálu Futurama.

Najmladšia stanica z portfólia JOJ Group JOJ Cinema pôsobí na českom a slovenskom trhu už rok a jej obľúbenosť u divákov rastie. Letná ponuka tejto televízie, určenej filmovým fajnšmekrom, bude veľmi bohatá. V premiére odvysiela niekoľko desiatok filmov, napríklad: Danny Collins (2015), skutočný príbeh s Al Pacinom a Annete Beningovou; Love and Mercy (2014), životopisná dráma o frontmanovi skupiny Beach Boys Brianovi Wilsonovi; Girl in progress (2012) v hlavnej úlohe s Evou Mendes ako matkou dospievajúcej dcery; Parker (2013), akčný film, v ktorom diváci uvidia Jasona Stathama a Jennifer Lopez či Stolen (2012) s Nicolsom Cageom a mnoho ďalších.

Internetová športová televízia Huste.tv prinesie veľké letné prekvapenie
pre všetkých milovníkov futbalu - naživo odvysiela všetky zápasy Fortuna ligy, podporované futbalovým magazínom s názvom Esencia futbalu, ktorý bude Huste.tv vyrábať v spolupráci s Úniou ligových klubov.

Navyše, už koncom júna predstaví televízia JOJ nový redizajnovaný web JOJ.sk s prepracovanou štruktúrou a so zameraním na video-content. Od leta bude novinkou napríklad aj streamovanie detskej stanice v slovenskom jazyku RiK, takže rodičia spolu s deťmi si kdekoľvek na dovolenke budú môcť pozrieť jej vysielanie. V lete prinesie JOJka na svojom webe premiérové relácie vyrábané iba pre internetových divákov. Ide o reláciu LOOK, v ktorej módna blogerka Simona Milková radí ženám, ako lacno nakupovať oblečenie, ako sa obliekať a ako dobre vyzerať. V Tanečnej škole, pripravovanej s Riverpark Dance School, bude pokračovať výuča nových tanečných štýlov pre všetkých záujemcov.