Letné stredy patria na JOJke filmom pre celé rodiny

Letné stredy patria na JOJke filmom pre celé rodiny

Televízia JOJ naplánovala na letné prázdniny bohatý program
pre svojich najmenších divákov, aj celé rodiny. Streda večer je v lete zárukou rodinnej zábavy, TV JOJ v prime time odvysiela viaceré slovenské premiéry animovaných a celovečerných filmov vhodných pre deti, aj ich rodičov.

JOJ Group myslí v rámci vysielania svojich televíznych staníc počas celého roka najmä na rodiny. Na svojich najmladších divákov a ich rodičov nezabúda ani počas leta, súčasťou prázdninového programu stanice JOJ budú viaceré filmové premiéry animovaných rozprávok či hraných príbehov.

Rodinám patrí toto leto na JOJke najmä streda večer. Už uplynulý týždeň odštartovala televízia spolu s deťmi prázdniny v spoločnosti kreslenej komédie Príšerky: Univerzita (Monsters University), dnes bude rodinná streda o 20:40 hod. patriť premiére dobrodružného animovaného filmu Prechádzky s dinosaurami (Walking with Dinosaurs). Táto celovečerná snímka vznikla na motívy úspešného dokumentárneho animovaného seriálu BBC (Putovanie s dinosaurami), pričom sa inšpirovala aj úspešnou filmovou sériou Doba ľadová, ktorú JOJka takisto zaradila
do svojho júlového programu.

V ďalšie týždne sa malí diváci môžu tešiť tiež na skvelú premiérovú komédiu Turbo, ktorej hlavným hrdinom je neuveriteľne rýchly slimák Turbo s veľkým pretekárskym snom! Chýbať nebude ani rodinná animovaná komédia Neskrotná (Brave) z produkcie štúdií Disney a Pixar, ktorá získala dve najprestížnejšie ocenenia - Oscar aj Zlatý glóbus  - v kategórii Najlepší celovečerný animovaný film. Všetky deti, aj ich rodičia, sa tak môžu tešiť na skvelý prázdninový program, pretože s JOJkou sa ani cez leto rozhodne nudiť nebudú!