TV JOJ logo

TV JOJ úspešne odštartovala september, diváci uprednostnili jej program pred konkurenciou

V prvý septembrový pondelok si slovenskí diváci nenechali ujsť premiérovú programovú ponuku televízie JOJ, ktorá tak úspešne odštartovala novú jesennú sezónu a tá bude v jej réžii tento rok mimoriadne pestrá!

Televízia JOJ bola včera lídrom slovenského trhu v hlavnom vysielacom čase s 9,2 % ratingom a 22,2 % podielom na trhu.

Hlavnú spravodajskú reláciu Noviny TV JOJ sledovalo viac ako pol milióna divákov, konkrétne až 512 tisíc divákov starších ako 12 rokov, ktorí dosiahli skvelú 11,0 % sledovanosť a 27,4 % podiel na trhu. Šport zaznamenal 7,6 % rating a 17,4 % share a Najlepšie počasie si na JOJke pozrelo až 485 tisíc divákov univerzálneho publika, čo predstavovalo 10,4% sledovanosť a 23,0 % trhový podiel.

Diváci sa po skončení prázdnin tešili na pondelkovú dávku zábavy, ktorú im na JOJke vždy zaručí Inkognito. Zábavná show včera valcovala Susedov na Markíze, ktorí dosiahli len 20,8 % share. Inkognito si nenechalo ujsť až 478 tisíc divákov, ktorí tak dosiahli 10,2 % sledovanosť a až 22,6 % podielna trhu. Ženská časť publika, napríklad diváčky vo veku 45 až 54 rokov, boli najsilnejšou cieľovou skupinou s vynikajúcou, až 13,3 % sledovanosťou a 24,3 % podielom.

Už dnes večer o 20:35 na JOJke štartuje už 8. séria najúspešnejšej svetovej talentovej show Česko Slovensko má talent, so skvelými moderátormi a porotou, ktorá dokáže zázraky! Diváci sa tak majú opäť na čo tešiť!