[multi] Inkognito - mužský poledance 4327

Inkognito bolo najsledovanejším nespravodajským programom štvrtka a Na hrane malo úspešný štart

Inkognito včera večer vyhralo divácky záujem s výrazne lepším výkonom ako konkurenčná Horná Dolná a nová diskusná politická relácia Na hrane má za sebou úspešný štart vo vysielaní JOJky.

TOP nespravodajským programom dňa sa vo štvrtok 12. septembra stalo Inkognito, ktoré si na JOJke nenechalo ujsť až 407-tisíc divákov a tí dosiahli výbornú 8,7 % sledovanosť a 20,6 % podiel na trhu, čo je výrazne lepší výkon ako konkurenčná Horná Dolná na Markíze s 18,7 % podielom.
V neskoršom prime time odštartovala v programe televízie JOJ jej nová diskusná politická relácia Na hrane, ktorú si už pri premiére pozrelo 238-tisíc divákov univerzálneho publika, ktorí dosiahli 5,1 % rating a 16,0 % share. Relácia s novým moderátorom Michalom Magušinom vyhrala pozornosť najmä mužskej časti publika, keď bola v CS 45-54 lídrom trhu v čase svojho vysielania s 5,9 % sledovanosťou.
Aj cez víkend sa diváci majú rozhodne na čo tešiť – JOJka pre nich vo svojom programe pripravila pestrú ponuku - už dnes večer premiéru romantickej komédie Rande naslepo, v sobotu pokračovanie najnovšej série show Česko Slovensko má talent a v nedeľu premiéru romantického filmu Láska stojí za všetko.