[multi] CSMT 2019 Duo Vertigo vystupenie 3854

Televízia JOJ pokračuje vo vydarenej jesennej sezóne, Česko Slovensko má talent dosiahlo nový rekord

Sledovanosť programov TV JOJ úspešne rastie. Ani v posledný októbrový víkend si diváci nenechali ujsť najúspešnejšiu show Česko Slovensko má Talent či spravodajstvo JOJky, cez týždeň sledovali Inkognito, Za sklom aj Hrobárov.

JOJ Group bola v sobotu 26. októbra lídrom trhu v hlavnom vysielacom čase s 13,1 % sledovanosťou a 31,2 % podielom na trhu, samotná TV JOJ dosiahla 10,7 % rating a 25,5 % share.

TOP programom týždňa na trhu boli jednoznačne Noviny TV JOJ, ktoré včera sledovalo až 638-tisíc divákov a hlavná spravodajská relácia JOJky dosiahla vynikajúcu, až 13,7 % sledovanosť a 28,9 % podiel. Na druhom mieste v rebríčku TOP programov týždňa sa umiestnilo Najlepšie počasie, ktoré v nedeľu 27. októbra zaznamenalo až 13,2 % rating a 26,9 % share.

Najsledovanejším nespravodajským programom týždňa z ponuky všetkých slovenských televízií bola opäť ťažisková show jesene televízie JOJ - Česko Slovensko má talent – ktorá navyše dosiahla v poslednú októbrovú sobotu dosiaľ rekordné výkony tejto sezóny! Talent si tentokrát nenechalo ujsť až 613-tisíc divákov a show tak dosiahla skvelú sledovanosť 13,1 % a podiel na trhu až 29,8 %. Film na Markíze zaznamenal v sobotu len 10,0 % share a v nedeľu jej ťažisková show Tvoja tvár znie povedome 25,8 % podiel na trhu.

Desiata epizóda Talentu teda dosiahla v sobotu dosiaľ najlepší výkon a tiež najvyššiu sledovanosť, ktorá v medzitýždňovom porovnaní úspešne rastie. Najsilnejšou cieľovou skupinou show boli tentokrát diváčky v CS 45-54, ktoré zaznamenali excelentnú, vysoko nadpriemernú sledovanosť, až 19,2 %. Mladšie diváčky v CS 35-44 dosiahli takisto vynikajúcu, až 15,4 % sledovanosť.

Ženská časť publika celkovo dosiahla skvelý 13,9 % rating a muži si rovnako nenechali Talent ujsť, napríklad v CS 45-54 zaznamenali skvelú sledovanosť 12,8 %.

Hrobári v sobotu zaznamenali takisto skvelú sledovanosť až 6,8 % a 21,0 % share, pričom túto čiernu komédiu na JOJke si v neskoršom večernom slote nenechalo ujsť až 318-tisíc divákov.

Aj počas pracovných dní uplynulého týždňa sa JOJke darilo. Pondelkové Inkognito bolo tradične lídrom trhu s 10,8 % ratingom a 23,9 % share, Susedia na Markíze mali 21,1 % share. Štvrtkové Inkognito takisto obhájilo pozíciu trhovej jednotky s 8,2 % ratingom a 18,4 % share, Horná Dolná na Markíze zaznamenala len 16,9 % share.

V utorok 22. októbra sledovalo štvrtú epizódu tretej série Za sklom až 347-tisíc divákov, kriminálny seriál tak dosiahol ešte vyššiu sledovanosť ako pred týždňom, konkrétne 7,5 % rating.