TV JOJ logo

Televízia JOJ má za sebou úspešný víkend

Uplynulý víkend si diváci na JOJke nenechali ujsť spravodajstvo, darilo sa aj sobotnému filmu i rodinnej relácii V siedmom nebi.

Televízia JOJ má za sebou úspešný víkend. Diváci si vybrali z programovej ponuky nielen spravodajstvo, ale aj filmovú premiéru. Televízia JOJ bola v sobotu 14. decembra trhovým lídrom v prime time so sledovanosťou 10,0 % a podielom 22,7 %, a tiež v nedeľu 15. decembra so sledovanosťou 13 % a podielom 26,7 %, čo bol druhý najlepší podiel jesene. V nedeľu bola úspešná aj celodenne, keď dosiahla rating 4,3% a podiel 18,7%. Televízia JOJ sa stala aj primetimeovým lídrom 50. týždňa (Rtg 9,8 %, Shr 22,0 %). V hlavnom vysielacom čase sa darilo aj JOJ Group, ktorá zaznamenala druhý najlepší podiel jesene (33,8%), čo bol zároveň aj jej najvyšší nedeľný podiel za celý rok.

V sobotu 14. decembra sa filmová premiéra Kráska a zviera stala najsledovanejším programom dňa (Rtg 10,8 %, Shr 25,6 %), a zároveň aj filmom 50. týždňa. Pozrelo si ju spolu 504-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Darilo sa aj spravodajským formátom. Noviny TV JOJ so svojím výsledkom (Rtg 12,1 %, Shr 28,4 %) a počtom divákov 563-tisíc dosiahli titul líder trhu. Rovnako úspešné bolo aj Najlepšie počasie (Rtg 11,6 %, Shr 26,1 %).

Nedeľa 15. decembra patrila magazínom, spravodajstvu a rodinnej relácii V siedmom nebi. Jednotkou na trhu boli nedeľné magazíny – Na chalupe (Rtg 7,5 %, Shr 20,3 %) a Nové bývanie (Rtg 9,6 %, Shr 23,6 %, 446-tisíc divákov). Diváci si nenechali ujsť ani nedeľnú porciu spravodajstva. KRIMI dosiahlo druhú najvyššiu sledovanosť jesene (13,2 %). NAJLEPŠIE POČASIE bolo lídrom trhu so sledovanosťou 13,7 %. Šport zaznamenal najvyššiu sledovanosť jesene (10,8 %). NOVINY TV JOJ sa stali najsledovanejším programom dňa so sledovanosťou 14,4 % a podielom 29,7 %. Boli tiež top programom uplynulého týždňa. Hlavnú spravodajskú reláciu TV JOJ si pozrelo spolu 673-tisíc divákov.

Najsledovanejším nespravodajským formátom nedele sa stala rodinná relácia V siedmom nebi (Rtg 13,3 %, Shr 29,3 %). S počtom divákov 619-tisíc bola lídrom trhu. V siedmom nebi sa stalo najlepším nespravodajským programom 50. týždňa.

Uplynulý týždeň sa darilo aj ďalším JOJkárskym premiéram. Úspech zožalo v pondelok Inkognito (Rtg 11,1 %, Shr 23,4 %), v stredu film Nebezpečná láskavosť (Rtg 6,3 %, Shr 16,5 %) a vo štvrtok opäť Inkognito (Rtg 10,0 %, Shr 21,9 %).