[multi] Noviny TV JOJ 1714

Noviny TV JOJ včera prekonali svoj vlaňajší rekord, V siedmom nebi úspešne odštartovalo novú sezónu

JOJ Group uzavrela ďalší týždeň nového roka ako jednoznačný trhový líder v hlavnom vysielacom čase. Najsledovanejším programom z ponuky všetkých televízií bola tradične hlavná spravodajská relácia TV JOJ, ktorú včera sledoval rekordný počet divákov a tí si nenechali ujsť ani štart novej sezóny svojich obľúbených relácií V siedmom nebi či Nové bývanie.

JOJ Group dosiahla v nedeľu 2. februára excelentnú 15,1 % sledovanosť a 29,9 % podiel na trhu v prime time a trhovým lídrom bola aj celkovo za celý uplynulý týždeň s priemerným 13,1 % ratingom a 27,8 % podielom v hlavnom vysielacom čase. Samotná TV JOJ si včera vyslúžila skvelú 12,3 % sledovanosť a 24,2 % share v prime time.

Najsledovanejším programom 5. týždňa nového roka sa stali Noviny TV JOJ, ktoré v nedeľu dosiahli absolútne bezkonkurenčnú 16,0 % sledovanosť a 31,4 % podiel na trhu. Hlavnú spravodajskú reláciu televízie JOJ včera sledoval rekordný počet divákov - až 748-tisíc – čo je najviac za posledný rok.

KRIMI včera pozeralo až 643-tisíc divákov a dosiahli tak vynikajúcu 13,8 % sledovanosť a 27,4 % share, na Najlepšie počasie bolo zvedavých 630-tisíc divákov a predpoveď na JOJke zaznamenala takisto skvelý 13,5 % rating a 25,5 % podiel na trhu.

Z nespravodajských relácií televízie JOJ si najviac divákov nenechalo ujsť včerajšiu premiéru novej sezóny obľúbenej rodinnej relácie V siedmom nebi, ktorá s 548-tisíc divákmi dosiahla až 11,7 % sledovanosť a 25,4 % share. Najpočetnejšou cieľovou skupinou relácie boli včera ženy vo veku 35 až 44 rokov, ktoré zaznamenali až 12,8 % sledovanosť.

Druhé miesto v rebríčku TOP nespravodajských relácií uplynulého týždňa na JOJke obsadilo pondelkové Inkognito s 545-tisíc divákmi, 11,7 % sledovanosťou a 24,6 % podielom na trhu. Tretie miesto zaslúžene patrí nedeľnej relácii Nové bývanie, ktorej obľúbenosť u divákov roky neutícha a včera navyše dosiahla svoju druhú najvyššiu sledovanosť za posledný rok – pozrelo si ju až 515-tisíc divákov s 11,0 % ratingom a 24,8 % podielom. Všetky relácie a magazíny, ktoré včera vysielala TV JOJ po 16-tej hodine, boli prvou voľbou divákov – od Gurmánov ulice, cez Na chalupe, Nové bývanie, spravodajské relácie až po V siedmom nebi.