Seriál Jenny

Predstavujeme titulnú skladbu k seriálu JENNY

Titulnou skladbou pripravovaného seriálu televízie JOJ JENNY je skladba Iba ďalej kráčam. Interprétmi sú Fallgrapp v spolupráci s Matysom, Norou Ibsenovou a Curly Simonom, ktorého diváci uvidia v seriáli. Videoklip obsahuje fragmenty zo seriálu JENNY, ktorý si diváci budú môcť pozrieť už čoskoro na JOJke.

Videoklip sa nakrúcal na chodbe v nemocnici, kde uplynulé mesiace pripravoval štáb spolu s hercami nový seriál JENNY. Okrem speváka a vokalistov diváci v klipe premiérovo uvidia aj krátke fragmenty z pripravovaného seriálu a tiež hercov, ktorí v ňom účinkujú – Báru Očenášovú ako Jenny, Jána Koleníka ako otca
Jenny, zdravotnú sestričku Táňu Pauhofovú, či starú mamu, ktorú stvárni Zuzana Kronerová. Curly Simon (Simon Štubniak), ktorý pre seriál zložil zamilovanú pieseň, si v seriáli zahrá pacienta Olivera, ktorý hlavnej hrdinke aspoň ako tak spríjemní pobyt v nemocnici.

Klip mal svoju premiéru v stredu 5. februára a od dnes si ho môžete pozrieť a vypočuť tu:

O seriáli: JENNY


Televízia JOJ prinesie už čoskoro pre svojich divákov vlastnú adaptáciu mimoriadne úspešného kanadského seriálu Jenny. Hlavná hrdinka Jenny je 15-ročná
vášnivá tanečníčka, ktorá žije len s otcom (Ján Koleník) a mladším bratom. Počas tréningu na tanečnú súťaž začne pociťovať slabosť a príznaky choroby. Postupne sa cíti čoraz horšie a Jennino telo v istom momente zlyháva. Aj keď dúfa, že je to len obyčajný vírus, z ktorého sa rýchlo vylieči, krutá realita onkologickej diagnózy prevráti život naruby jej aj celej rodine. Otec, ktorý už prišiel o manželku (Vlastina Svátková), sa cíti bezradný a mladšiemu bratovi chýba sestrička. Po počiatočnom šoku v sebe Jenny objaví veľkú silu a rodina jej pomáha bojovať. Život je nevyspytateľný a aj v tom najhoršom období prináša čosi dobré. Jenny si v nemocnici nájde priateľa Olivera (Simon Štubniak) aj svojho strážneho anjela v podobe sestričky Laury (Táňa Pauhofová). Oporou sú pre ňu aj kamarátky-tanečníčky, ktoré vnesú pohyb a rytmus aj za múry nemocnice.

Seriál Jenny sa odohráva na mieste, ktoré v realite nechceme nikdy zažiť. Rozpráva príbeh o rakovine, ale rozpráva to cez postavy, ktoré sú pripravené bojovať a nestratiť humor ani nadhľad. Bojovať v tomto prípade neznamená len vyliečiť sa. Jenny napriek chorobe bojuje o prvú lásku, jej otec o lásku po smrti ženy, ostatné postavy bojujú o svoje sny. Seriál nie je depresívny ani plný hnevu či ukazovania prstom. Všetci si uvedomujú, že to je len jedno zo štádií. Ďalšie štádiá so sebou prinášajú nádej a poznanie, že to najdôležitejšie, čo v živote máme a dôvod, prečo sa oplatí bojovať, je láska a rodina.

Hlavnými predstaviteľmi sú: Bára Očenášová, Ján Koleník, Táňa Pauhofová, Zuzana Kronerová, Marián Mitaš, Vlastina Svátková, Simon Štubniak a ďalší.

Tagy: Jenny seriál