noviny-special_header

TV JOJ odvysiela aj ďalšie špeciálne relácie venované aktuálnej téme koronavírusu

Vzhľadom na aktuálnu situáciu s koronavírusom slovenských divákov najviac zaujímajú informácie obsiahnuté v spravodajských reláciách a špeciálnych programoch televízií. TV JOJ bude aj tento týždeň pokračovať vo vysielaní špeciálnych vydaní svojich Novín (najbližšie to budú Noviny špeciál – koronavírus už v utorok 17. 3. o 20:35) a o koronavíruse bude informovať každý deň od rána do večera, čiže v Ranných novinách od 6:15, Novinách o 12:00 aj o 17:30, v Krimi o 19:00, v Novinách TV JOJ o 19:30 a tiež v mimoriadnych spravodajských reláciách v prípade aktuálnej potreby.

Najsledovanejšou reláciou uplynulého týždňa z ponuky televízie JOJ boli jednoznačne Noviny špeciál – koronavírus, ktoré si včera od 20:30 hod. nenechalo ujsť až 713-tisíc divákov, mimoriadne vydanie Novín tak dosiahlo vynikajúcu, až 15,3 % sledovanosť a 26,0 % podiel na trhu.

TV JOJ bude vo vysielaní tejto špeciálnej relácie Noviny špeciál – koronavírus pokračovať, najbližšie ho do svojho programu zaradila na utorok 17. marca o 20:35 hod.

Okrem toho bude o aktuálnej situácii v súvislosti s koronavírusom informovať každý deň vo všetkých svojich pravidelných spravodajských reláciách (Ranné noviny, Noviny o 12, Noviny o 17, Krimi, Noviny TV JOJ), a tiež ad-hoc v mimoriadnom vysielaní TV JOJ hocikedy počas dňa, kedy to bude potrebné. O zmenách programu budeme divákov promptne informovať vo vysielaní TV JOJ, na sociálnych sieťach a weboch JOJky.

Ako sme vás už v piatok informovali, vzhľadom k aktuálnej situácii upravila TV JOJ svoj program a zmeny sa týkajú aj jej vysielania v prime time po 20:35 hod. – Inkognito zostáva v programe na pondelok, v utorok po Novinách špeciál – koronavírus nasleduje show Rozum v hrsti, v stredu sa diváci môžu tešiť na ďalšiu epizódu seriálu Nový život a seriál Jenny sa presunul na štvrtok. V piatok 20. marca štartuje na JOJke nová veľkolepá show Zlatá maska, v sobotu odvysielame premiéru kinohitu Kingsman: Zlatý kruh a v nedeľu uzavrieme jarnú sezónu relácie V siedmom nebi s jej nateraz poslednou epizódou.

Uplynulý marcový týždeň uzavrela televízia JOJ programovo úspešným víkendom. Najlepšie počasie dosiahlo v sobotu 14. 3. svoj najlepší výsledok v rámci univerzálneho publika za posledný rok! Pozrelo si ho až 694-tisíc divákov so skvelou 14,9 % sledovanosťou a 28,5 % podielom na trhu. Noviny TV JOJ mali v sobotu 684-tisíc divákov, až 14,7 % rating a 27,0 % share.

Sobotná večerná kinopremiéra filmu Hora medzi nami sa stala druhým najsledovanejším filmom tohto roka na slovenskom trhu!  Dobrodružnú drámu si nenechalo ujsť až 639-tisíc divákov, film tak dosiahol skvelú 13,7 % sledovanosť a 29,0 % podiel na trhu. Celkovo zaznamenala TV JOJ dosiaľ svoj najlepší sobotný rating aj share, celodenne aj v prime time v tomto roku.