Talentová talkshow Jara Slávika

Televízia JOJ pripravila pre svojich divákov ďalšiu online novinku. Vo štvrtok 23. apríla spustí na www.joj.sk talentovú talkshow Jara Slávika Booyang TV.

Aktuálna spoločenská situácia súvisiaca s ochorením COVID-19 nepraje mnohým, no zároveň vytvára priestor na nové nápady. Televízia JOJ prichádza s úplne novou talentovou talkshow porotcu najobľúbenejšej šou Česko Slovensko má talent. Jaro Slávik pozýva do svojej talkshow Booyang TV talentovaných ľudí zo všetkých oblastí spoločenského života. V prvej premiérovej epizóde sa naživo spojíme s Vilom Habom a Mirkou Luberdovou, ktorí sa predstavia v kuchárskom súboji, porozprávame sa s obľúbenou vizážistkou Lucid  Sládečkovou o tom, ako doma na vlasy, makeup a nechty. Nebude chýbať videohovor s Bike O´Clock, ktorých diváci poznajú z Česko Slovensko má talent, či tanečná choreografia a rozhovor v podaní Moniky Yamamoto. K tomu pridáme zaujímavé videá.

„Booyang TV je televízna show prezentujúca najzaujímavejšie a najkreatívnejšie videá autorov, ktorí ich zverejnili v novej mobilnej talentovej aplikácii Booyang. Názov Booyang je odvodený zo slovanskej mytológie, v ktorej bájny ostrov Bujan predstavuje niečo ako raj: cieľ nášho snaženia. Ten, kto sa naň chce dostať, musí prejsť strastiplnú cestu. Rovnako je to aj s úspechom v zábavnom priemysle. Každý, kto chce uspieť, musí prejsť veľmi náročnú a namáhavú cestu. Booyang, moja talentová aplikácia, pomáha všetkým tým, ktorí majú chuť a energiu tvoriť a chcú nájsť svoje publikum a nakoniec preraziť do sveta šoubiznisu,” hovorí Jaro Slávik.

Talentovú talkshow Booyang TV uvidíte zdarma na www.joj.sk v premiérach štyri štvrtky po sebe vždy o 21:00.

Nenechajte si ujsť prvú epizódu vo štvrtok 23. apríla o 21:00 na www.joj.sk!