Martin Valihora a Marián Čekovský alias Valček

Čeky a Valihora koncertujú na JOJke!

Po detských projektoch prichádza televízia JOJ s výnimočným koncertom pre všetkých milovníkov vynikajúcej hudby. Pripravte sa na unikátny zážitok v podobe živého koncertu Martina Valihoru a Mariána Čekovského pod názvom VALČEK.

Kúpiť lístok

Ak vám chýbajú koncerty rovnako ako nám, už túto stredu si prídete na svoje! Televízia JOJ pre všetkých milovníkov hudby pripravila jedinečný zážitok – koncert Mariána Čekovského a Martina Valihoru. Vychutnajte si toto unikátne spojenie naživo v stredu 6. mája o 20.30 hod. na www.joj.sk.

„Tešíme sa na to, ako si spolu zahráme a ako spoločne rozvírime energiu. Na fotke to vyzerá, akoby sme boli dvaja MMA zápasníci, no my budeme robiť hudbu a tá ľudí spája,“ hovorí Marián Čekovský.

„VALČEK. Valihora – Čekovský. Spojenie dvoch priateľov, ktorí sa majú veľmi radi a radi spolu trávia čas i koncertujú. Tentokrát to bude obohatené aj o rozhovory a najmä o tvorbu pozitívnej energie, ktorú teraz všetci veľmi potrebujeme a ktorá je pre hudbu prvoradým poslaním. Rozhodli sme sa program VALČEK transformovať aj do online verzie, aby sme sa trochu rozveselili a vniesli odľahčenie do tejto náročnej doby, ktorú práve žijeme. Tešíme sa na vás a veríme, že sa už čoskoro snáď budeme môcť presunúť z online podoby späť do divadiel, v ktorých veľmi radi hráme a stretnúť sa s vami osobne,“ hovorí Martin Valihora.

Kúpiť lístok

Chcete byť pri tom? Vstupenky sú dostupné na www.joj.sk, v sieti Ticketportal a Inviton v hodnote 4,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite.

Viac informácii nájdete www.joj.sk.

Všetkým našim divákom prajeme fantastický zážitok!