Televízia JOJ prinesie unikátny premiérový program Spievankova

Detský hudobno-zábavný projekt Spievankovo pripravil unikátny program Angličanina pre všetky deti.

Kúpiť lístok

Pozývame vás sledovať druhú koncertnú premiéru Spievankova v tomto roku! Pripravili sme pre vás úplne nový spievankovský muzikál Angličanina, kde sa stretnete s postavami zo Spievankova - Vílou Nezábudkou, Zajkom Smejkom a Píšťalkou Tidlalkou.

Čo je Angličanina? Slovensko-anglický interaktívny hudobný muzikál pre deti, pri ktorom sa deti nielen zabavia, zatancujú si a zaspievajú, ale zároveň sa budú hravo učiť po anglicky. Ide o veľkolepý muzikál, v ktorom bude vystupovať dvadsať účinkujúcich. Spolu s mravcami bubeníkmi sa deti naučia počítať do desať. Ďalej si zaspievajú so zvieratkami, ktoré sa naučia pomenovať po anglicky. Príde aj Krajčír Rak, ktorý deti naučí farby a dokonca bude aj snežiť! Do projektu Angličanina bola prizvaná aj slovenská herečka Petra Dubayová, ktorá stvárňuje novú postavu čarovnej Píšťalky Tidlalky. 

Muzikál Angličanina v podaní Spievankova si budete môcť pozrieť v nedeľu 24. mája o 10.00 hod. na www.joj.sk. Muzikál bude dostupný v archíve do pondelka 25. mája do 18.00 hod.

Tí, ktorí sa túžia zúčastniť tohto unikátneho programu, si môžu zakúpiť rodinný lístok na www.joj.sk a tiež v sieti Ticketportal a Inviton v hodnote 4,99 €. Po zaplatení dostanete do emailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite.

Viac informácii nájdete na facebookovej stránke Spievankovo a na stránkach www.spievankovo.sk a www.joj.sk.

Kúpiť lístok

Spievankovo a televízia JOJ vám prajú príjemný zážitok!