Hugo Sníček a spol.

Dva koncerty v jeden deň!

Detská koncertná šnúra nekončí ani v júni! Televízia JOJ ponúkne 4. júna svojim najmenším divákom koncert Huga Sníčka. Tentokrát si však prídu na svoje aj dospelí, ktorých v ten istý deň čaká večerné vystúpenie rapera Shomiho a jeho hostí. To všetko na www.joj.sk.

Kúpiť lístok

Huga Sníčka poznajú všetky deti z detskej stanice Jojko patriacej do portfólia skupiny JOJ. Tentokrát sa s ním môžu stretnúť počas jeho koncertu cez live stream na www.joj.sk. A nebude sám. Hugovými hosťami budú kapela MalinyJam a kúzelník Peter Šesták. Hugo privíta aj tajného hosťa, ktorý si s ním zarepuje. Hugo totiž vydal prvý rapový album pre deti na Slovensku. Text a hudbu pripravili slovenskí raperi - Zverina, Shomi a Elpe. CD obsahuje 10 piesní a naspieval ho Peter Luptak alias Hugo Sníček. Tento album je dostupný v komerčných obchodoch a tiež na Apple music, Spotify, Deezer a ďalšie.

Živé vystúpenie Huga Sníčka a jeho hostí si budete môcť pozrieť vo štvrtok 4. júna o 17.00 hod. na www.joj.sk. V ten istý deň pozývame na koncert aj dospelých, kde vystúpia tvorcovia textov a hudby na detskom CD - raper Shomi a jeho hostia. Lístok zakúpený na detský koncert je platný aj na večerné predstavenie.

Všetci, ktorí chcú byť pri tom, si môžu zakúpiť rodinnú vstupenku na www.joj.sk, v sieti Ticketportal a Inviton v hodnote 4,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite. Každý kto si kúpi lístok, získa zľavu na CD Hugo na stránke spinaker.sk.

 Viac informácii nájdete na stránke  www.joj.sk.

Všetkým našim divákom prajeme fantastický zážitok!

Kúpiť lístok