[multi] Hanička a Murko - pozvánka 6631

Veselý pondelok s Haničkou a Murkom!

Najobľúbenejšia bábková dvojica Hanička a Murko pripravila v spolupráci s televíziou JOJ exkluzívnu premiéru svojho prvého muzikálu Kúzelný kvet, ktorý si budú môcť naši najmenší diváci pozrieť v pondelok 15. júna.

Kúpiť lístok

Televízia JOJ vytvorila jedinečný detský projekt trvajúci už viac ako dva mesiace. Počas tohto obdobia si naši najmenší diváci mohli na www.joj.sk pozrieť koncerty svojich obľúbených interpretov naživo. Aj spolupráca Haničky a Murka je jeho súčasťou. Tentokrát deťom prinášame premiéru muzikálu Kúzelný kvet práve z ich dielne.

Zdroj: TV JOJ

​Hanička je škôlkarka a spolu so svojim kocúrikom Murkom bývajú v malej dedinke. Zažívajú bežné veci, ako ostatné malé deti v škôlkárskom veku. Až RAZ... Raz sa im prihodí niečo kúzelné. Nájdu semienko, zasadia ho a vďaka kúzelnému kvetu prežijú jeden rozprávkový deň! A čo všetko zažijú? To sa dozviete v úplne novom predstavení! V muzikáli Kúzelný kvet sa deti môžu tešiť na 11 obľúbených pesničiek o zvieratkách, ktoré ich zaručene roztancujú a rozospievajú. Po prvýkrát sa stretnú s novými kamarátmi Haničky a Murka - pani Sliepkou a pánom Kohútom, pani Líškou, pánom Ďatlom, kamarátmi Ježkom, Zajkom či nezbednými Myškami a mnohými
ďalšími zvieratkami z lesa a gazdovstva. Väčšina nových zvieracích kamarátov Haničky a Murka pochádza z rodiny maňušiek Living Puppets. Ide o unikátne bábky, ktoré majú pohyblivé ústa a labky, a preto je ich pôsobenie v príbehu veľmi živé a autentické.

Nenechajte si ujsť premiéru muzikálu Kúzelný kvet v pondelok 15. júna o 10.00 hod. Ak sa túžite premiéry zúčastniť, svoj lístok si môžete zakúpiť na www.joj.sk a tiež v sieti Ticketportal a Inviton v hodnote 3,99 €. Po zaplatení dostanete do emailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite. Muzikál Kúzelný kvet bude dostupný v archíve do utorka 16. júna do 18.00 hod.

Viac informácii nájdete na facebookovej stránke Hanička a Murko a na stránkach www.hanickaamurko.sk a www.joj.sk.

Hanička a Murko a televízia JOJ vám prajú príjemný zážitok!

Kúpiť lístok