noviny-special_header

Noviny špeciál - Koronavírus

Televízia JOJ dnes v prime time prinesie ďalšiu mimoriadnu reláciu Noviny špeciál – Koronavírus.

Hosťami moderátorky Márie Ölvedyovej budú v utorok 6. októbra o 20:35 premiér Slovenskej republiky Igor Matovič a predseda lekárskeho odborového združenia Peter Visolajský. Rozprávať sa okrem iného budú aj o zdravotnej starostlivosti.

Mimoriadnu reláciu Noviny špeciál zaradila televízia JOJ do vysielania už minulý týždeň v pondelok, venovala sa tiež ochoreniu covid-19 a sprísňovaniu opatrení. Minulotýždňová relácia mala u divákov výborný ohlas, dosiahla sledovanosť 12,2 % a podiel 25,4 %. Pozrelo si ju spolu 566-tisíc divákov.

Spravodajstvo televízie JOJ je s vami vždy, keď sa niečo významné deje. Informujeme vás počas celého dňa v našich spravodajských reláciách od Ranných novín po našu hlavnú reláciu Noviny TV JOJ. Tie mimoriadne udalosti ďalej rozpracujeme a ponúkame vám ich v špeciálnych programoch. Takými boli počas karantény Noviny špeciál - koronavírus prinášajúce všetky podstatné informácie, či Noviny špeciál - Nová vlády, kde sme vám postupne predstavili novým ministrov. Spravodajské špeciály sme pripravovali aj v minulosti, minulý rok sme sa napríklad takto venovali nešťastnému výbuchu bytového domu v Prešove.