TV JOJ logo

TV JOJ ponúka divákom najnovšie Disney filmy, november úspešne odštartoval Aladin

Súčasťou jesennej programovej štruktúry TV JOJ sú v rámci akvizícií aj najnovšie animované a hrané filmy a rozprávky od spoločnosti Disney, s ktorou JOJ nedávno podpísala novú zmluvu. V októbri si diváci nenechali ujsť Levieho kráľa, včera žal úspechy Aladin.

Filmová ponuka televízie JOJ je aj túto jeseň pestrá, bohatá a hlavne rodinná, plná najnovších a najlepších kinohitov od popredných filmových štúdií, ktoré vysiela ako jediná televízia až dva dni v týždni. Súčasťou jej programovej ponuky sú aj filmy z nového balíka od štúdia Disney, zloženého z viac ako 20 premiérových titulov (z rokov 2016 až 2019), ktoré JOJ odvysiela tento, aj budúci rok.

V októbri si diváci nenechali ujsť najnovšie spracovanie kultovej animovanej rozprávky Leví kráľ, ktorú v piatok 23. októbra sledovalo 354-tisíc divákov (7,6 % sledovanosť a 18,8 % podiel na trhu), najväčší úspech pri tom mal u žien vo veku 35 až 44 rokov, pri ktorých zaznamenal až 12,2 % sledovanosť.

Dušičkový víkend začala TV JOJ piatkovou reprízou animáku Coco, ktorý vlani pri premiére počas rovnakých sviatkov valcoval trh. Tento piatok večer si rozprávku pozrelo najviac divákov mladšieho publika pri obrazovkách slovenských televízií (CS 12-54), film dosiahol 8,0 % sledovanosť a 20,3 % podiel.

V prvý novembrový večer televíznemu trhu kraľoval Aladin s takmer pol miliónovým publikom v rámci univerzálnej cieľovej skupiny (10,7 % sledovanosť a 24,9 % podiel). V obchodnej cieľovke dosiahol Aladin na JOJke až 11,6 % sledovanosť a 32,2 % podiel na trhu, celkovo sa film stal najsledovanejším akvizičným programom týždňa z ponuky všetkých slovenských televízií.

Najpočetnejšou cieľovou skupinou Aladina boli diváčky v CS 45-54, ktoré dosiahli excelentnú, až 17,5 % sledovanosť a 30,0 % podiel, ženy vo veku 35 až 44 rokov zaznamenali takisto skvelú, až 14,5 % sledovanosť a ešte vyšší 30,1 % podiel na trhu.

Diváci televízie JOJ sa môžu tešiť aj na ďalšie najnovšie kinohity od štúdia Disney - už tento týždeň v piatok 6. novembra to bude nový Dumbo, v novembri bude súčasťou programu TV JOJ aj Rodinka úžasných 2, Strážcovia galaxie 2 či najnovší film zo série Piráti Karibiku: Salazarova pomsta.

JOJ má tiež práva na filmy Vládkyňa zla 2, Luskáčik a štyri kráľovstvá, Toy Story 4, Návrat Mary Poppins, Ľadové kráľovstvo 2 či Alicu v Krajine za zrkadlom, takisto celú tretiu fázu Disney Marveloviek, počnúc Kapitánom Amerika: Občianska vojna, cez spomínaných Strážcov galaxie 2, Thor: Ragnarok, Doctor Strange, Čierny Panter, Captain Marvel až po Avengers: Endgame (dokopy 9 premiérových Marveloviek).