TV JOJ logo

Exkluzívne volejbalové zápasy budú na JOJŠPORT!

Športová televízna stanica JOJŠPORT z portfólia JOJ Group včera 24. júna odprezentovala podpísanie zmluvy o spolupráci so Slovenskou volejbalovou federáciou.

Od novej sezóny sa môžu fanúšikovia volejbalu tešiť na exkluzívne zápasy a živé prenosy zo slovenskej volejbalovej ligy mužov a žien, Slovenského pohára mužov a žien, reprezentačných zápasov Slovenska, beach volejbalu, snow volejbalu a takisto európskych pohárových súťaží a volejbalovej Ligy majstrov. Ide o desiatky živých prenosov zo slovenských a svetových podujatí.

Najširšie staničné portfólio na Slovensku JOJ Group tak v Hamšík Pressburg restaurant predstavilo zástupcom médií bohatý volejbalový program na novovznikajúcej športovej stanici JOJŠPORT. Prenosy zo slovenských hál doposiaľ chýbali na televíznych obrazovkách a JOJŠPORT tak posúva svoje predchádzajúce internetové vysielanie domáceho slovenského športu prostredníctvom HUSTE.tv na novú úroveň.

JOJŠPORT sa bude primárne venovať slovenskému športu a športovcom pôsobiacim doma i v zahraničných ligách. Zároveň predstaví juniorských a mládežníckych športovcov, či ligové súťaže. Podpis zmluvy so SVF prezentovali Adriána Marčeková – viceprezidentka SVF a Roman Neuschl – riaditeľ Úseku nových médii TV JOJ.