Zuzana Kanócz, Nela Pocisková a Anna Nováková v seriáli Nemocnica

Nový seriálový hit Nemocnica bol opäť trhovým lídrom

Seriálová novinka televízie JOJ Nemocnica si získala slovenských divákov a aj tretí deň po sebe potvrdila úspechy svojho úvodného premiérového týždňa. Vo štvrtok bola bezkonkurenčne TOP programom dňa.

Štvrtá epizóda nového rodinného seriálu Nemocnica, ktorú vysielala TV JOJ vo štvrtok 26. augusta večer, sa stala najsledovanejším programom dňa z ponuky všetkých slovenských televízií, a to v komerčnej aj univerzálnej cieľovke. Príbehy lekárov a ich pacientov z urgentu si získali divákov a seriál si včera vyslúžil skvelú 11,5 % sledovanosť a 24,8 % podiel na trhu, keď si ho nenechalo ujsť až 530-tisíc divákov, pričom dosah mal až na 654-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). V obchodne relevantnej cieľovej skupine sa počet divákov Nemocnice ešte zvýšil, zo všetkých troch dní mala najvyššiu sledovanosť práve včera (8,7 % Rtg v CS 12-54).

Sledovanosť seriálu na JOJke sa včera zvýšila aj v skupine diváčok starších ako 12 rokov, ktoré dosiahli vynikajúcu 14,9 % sledovanosť a až 30,3 % trhový podiel. Ženy v CS 45-54 zaznamenali excelentnú sledovanosť, až 16,2 % a trhový podiel 29,1 %, mladšie diváčky v CS 35-44 skvelú 13,6 % sledovanosť a 29,0 % sledovanosť.

Na ďalšie premiérové epizódy nového seriálového hitu Nemocnica sa diváci môžu tešiť budúci týždeň v utorok a vo štvrtok, vždy o 20:35 hod. na JOJke.