Zuzana Kanócz, Nela Pocisková a Anna Nováková v seriáli Nemocnica

Seriál Nemocnica bol opäť TOP programom dňa

Počas svojho úvodného týždňa, kedy je nový seriál Nemocnica v programe televízie JOJ tri dni za sebou, dosiahla seriálová novinka aj na druhý deň s treťou epizódou úspech u divákov a stala sa lídrom trhu v čase svojho vysielania.

Nový rodinný seriál Nemocnica zopakoval úspech svojich úvodných dvoch epizód premiérového utorka aj na druhý deň vysielania, keď sa v stredu 25. augusta stal so svojou treťou epizódou najsledovanejším programom v obchodne dôležitej cieľovej skupine a TOP nespravodajským programom dňa z ponuky všetkých slovenských televízií v rámci univerzálneho publika. TOP spravodajským
programom bolo Najlepšie počasie na JOJke (12,1 % sledovanosť, 29,0 % podiel, 560-tisíc divákov).

Nemocnica mala včera opäť dosah takmer až na 700-tisíc divákov (AvRch), pričom získala skvelú 11,6 % sledovanosť a 26,9 % podiel na trhu s celkovo 539-tisíc divákmi, ktorí si ju nenechali ujsť. Ženská časť publika dosiahla vynikajúcu 14,4 % sledovanosť a až 30,4 % trhový podiel (CS 12+). Mladšie diváčky vo veku 35 až 44 rokov tentoraz predbehli staršie diváčky, keď zaznamenali až 13,8 % sledovanosť a vysoko nadpriemerný 31,4 % podiel. Ženy v CS 45-54 si pripísali rovnako skvelú sledovanosť 13,5 % a 25,7 % podiel na trhu.

Nový rodinný seriál Nemocnica pokračuje vo vysielaní TV JOJ svojou štvrtou epizódou už dnes večer o 20:35 hod.