Jeseň 2021 na JOJke - Nemocnica

Nový seriál Nemocnica si získal slovenských divákov, JOJ bola lídrom trhu v hlavnom vysielacom čase

Televízia JOJ odštartovala vysielanie svojej dlho očakávanej seriálovej novinky Nemocnica. Premiéra seriálu včera večer zaujala viac ako 700-tisíc divákov! Nemocnica bola TOP programom dňa a stala sa dosiaľ druhým najúspešnejším vlastným programom TV JOJ v tomto roku.

Televízia JOJ v utorok 24. augusta odštartovala prvý zo svojich programových highlightov tejto jesene. Z nového rodinného seriálu Nemocnica, ktorý režíruje Ján Novák a účinkuje v ňom množstvo hereckých hviezd, si diváci včera mohli pozrieť hneď dve úvodné epizódy. Obe boli v čase svojho vysielania bezkonkurenčným lídrom slovenského trhu. Celkovo bola včera JOJ Group trhovou jednotkou v hlavnom vysielacom čase s 12,7 % sledovanosťou a 30,9 % podielom. 

Premiéra Nemocnice sa stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa (CS 12+), TOP programom dňa na trhu celkovo (CS 12-54) a zároveň druhou najsledovanejšou premiérou pôvodného ťažiskového formátu JOJky tento rok (CS 12+).

Prvú epizódu seriálu z prostredia nemocničného urgentu si nenechalo ujsť až 566-tisíc divákov, pričom dosah mala až na 708-tisíc divákov univerzálneho publika (AvRch) a dosiahla skvelú 12,2 % sledovanosť a 27,5 % podiel na trhu. Druhá epizóda zaznamenala ešte lepší trhový podiel 30,5 %, sledovanosť až 12,0 % a zásah až na 673-tisíc divákov (AvRch v 12+).

Najviac divákov seriálovej premiéry bolo z cieľovej skupiny žien vo veku 45 až 54 rokov, ktoré zaznamenali excelentnú, až 15,2 % sledovanosť a 29,0 % podiel.

Mladšie diváčky v CS 35-44 dosiahli až 14,4 % sledovanosť a vysoko nadpriemerný 31,8 % podiel na trhu. Nemocnica si včera získala všetky diváčky staršie ako 12 rokov, obe epizódy seriálu dosiahli v ženskej časti publika vynikajúcu, až 14,8 % sledovanosť.

Nový rodinný seriál Nemocnica pokračuje vo vysielaní televízie JOJ už dnes a zajtra večer, vždy v prime time o 20:35 hod. Nenechajte si ujsť dramatické príbehy zo života lekárov i pacientov nemocničného urgentu, a zároveň reálne zdravotnícke príbehy čerpané z prípadov podľa skutočných udalostí.