JOJ Šport začína svoje vysielanie práve dnes!

Očakávaný štart stanice JOJ Šport prináša na slovenské obrazovky rad atraktívnych domácich športových podujatí, ktoré sme v televíznom vysielaní už dlhšiu dobu nemali možnosť sledovať.

Hlavnými ťahákmi vysielania JOJ Šport sú samotní slovenskí športovci. Stanica sa odhodlala dlhodobo podporovať slovenský šport prostredníctvom najväčších domácich a zahraničných prenosov a športových udalostí, v ktorých naši športovci pôsobia, prostredníctvom slovenských líg a súťaží, či formou predstavovania mladých juniorov a športových talentov.

"Už pri zrode myšlienky o športovom kanáli nás nadchla predstava vytvorenia väčšieho zázemia pre lokálne športy a športovcov, ktorí majú mnohokrát v zahraničí rozbehnuté skvelé kariéry, no nemajú takú pozornosť, akú by si zaslúžili. Aj to je naša misia - viac upriamiť pozornosť na to, na čo môžeme byť ako Slováci právom hrdí," hovorí šéf projektu JOJ Šport Roman Neuschl.

JOJ Šport má ambíciu trvalo podporovať domáci vrcholový, mainstreamový aj menšinový šport, no vo svojej ponuke nezabudne ani na najsledovanejšie svetové športové eventy.

„Našim divákom sa snažíme ponúknuť taký staničný mix, ktorý uspokojí väčšinu diváckeho spektra, pričom práve športový obsah má v lineárnej televízii rastúcu perspektívu,“ uviedol generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega. „Chceme byť podporovateľmi slovenského športu a predstaviť divákom novú generáciu športovcov zo Slovenska, no zároveň prinesieme atraktívne svetové eventy, ktoré právom priťahujú pozornosť športových fanúšikov i univerzálnych cieľových skupín. Práve o takýto športový obsah a partnerstvá prejavili veľký záujem aj naši klienti. Želám našej novej stanici dobrý štart a veľa spokojných divákov.“