[multi] Nemocnica - Polák obviní Denisu 181

Nemocnica je najsledovanejším slovenským seriálom

Z januárovej ponuky slovenských televízií sleduje pravidelne najviac divákov seriál Nemocnica. Včera si na TV JOJ nenechali ujsť tretiu premiérovú epizódu novej sezóny, ktorá mala dosah na viac ako 700-tisíc divákov.

JOJ Group bola v utorok 25. januára trhovou jednotkou v hlavnom vysielacom čase, s vynikajúcou 14,3 % sledovanosťou a 30,8 % podielom. Samotná TV JOJ bola včera v prime time lídrom trhu s 10,4 % sledovanosťou a 22,4 % podielom na trhu.

Najsledovanejším nespravodajským programom utorka bol opäť seriálový hit Nemocnica, ktorý aj po úspešnom novoročnom návrate na obrazovky potvrdzuje svoju bezkonkurenčnú pozíciu najobľúbenejšieho slovenského seriálu súčasnosti. Nemocnicu si včera nenechalo ujsť až 548-tisíc divákov, pričom dosah mala až na 708-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Seriál dosiahol v rámci univerzálneho publika skvelú 11,8 % sledovanosť a 25,4 % podiel, výkonom dominovala aj nad svojím najsilnejším seriálovým konkurentom na komerčnej Markíze.

V ženskej časti univerzálneho publika dosiahla Nemocnica s treťou epizódou novej sezóny vysoko nadpriemernú, až 14,3 % sledovanosť a podiel 28,5 %, diváčky v CS 45-54 zaznamenali excelentný 15,7 % rating a 27,6 % share.

TV JOJ vysiela Nemocnicu každý utorok a štvrtok o 20:35 hod.