noviny.sk logo rozpohybované foto grupa58

TV JOJ prináša aj dnes od rána mimoriadne spravodajstvo na televíznych obrazovkách aj v online na Noviny.sk

Televízia JOJ v súvislosti s aktuálnymi udalosťami na Ukrajine od včera prináša divákom mimoriadne vysielanie v jej spravodajských reláciách, od ranného spravodajstva počas celého dňa až po večerné hlavné správy a tiež diskusnú reláciu Na hrane. V téme pokračujeme aj dnes – po Ranných novinách a predĺžených Novinách o 12, aj v Novinách o 17 a vo večerných Novinách TV JOJ, ktoré dnes opäť začnú mimoriadne už o 19:00 hod.

Na spravodajskom portáli Noviny.sk nájdu diváci nonstop všetky aktuálne informácie o súčasnej medzinárodnej situácii. Od dnešného dňa môžu tiež online sledovať diskusie s expertmi a predstaviteľmi politického a spoločenského života na tému vojny u nášho východného suseda. Dopoludnia prebehla debata s generálom Pavlom Mackom, o 13.00 pozveme do štúdia Mgr. Lukáša Marečka, špecialistu na medzinárodné právo z Katedry medzinárodného práva a medzinárodných vzťahov na Právnickej fakulte UK Bratislava.

Včera bol lídrom trhu v oboch cieľovkách mimo spravodajských relácií obľúbený seriál Nemocnica.

Nemocnicu si vo štvrtok nenechalo ujsť 524-tisíc divákov, dosiahla výbornú 11,3 % sledovanosť a 23,4 % podiel na univerzálnom publiku, pričom zaznamenala dosah až na 668-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Predĺžené Noviny TV JOJ si včera pripísali 10,6 % rating a 21,6 % share, Najlepšie počasie až 10,7 % sledovanosť a 21,8 % podiel na trhu. Bez servítky si ako jednotka podvečerného programu vyslúžila 9,5 % sledovanosť a 23,9 % podiel.

Večerné Na hrane s hosťom ministrom zahraničných vecí Ivanom Korčokom sledovalo až 312-tisíc divákov, diskusná relácia si tak vyslúžila 6,7 % sledovanosť a 18,8 % trhový podiel