[multi] Nemocnica 412

Nemocnica bola včera najsledovanejším programom, Na hrane oslavuje rekord s dosahom na viac ako pol milióna divákov!

Najviac slovenských divákov si vo štvrtok nenechalo ujsť svoj obľúbený seriál Nemocnica, ktorý bol TOP programom dňa pre univerzálne publikum. Lídrom trhu bola včera aj diskusná relácia Na hrane, ktorá prilákala rekordný počet divákov a dosiahla dosiaľ najvyššiu sledovanosť za posledný rok.

JOJ Group bola vo štvrtok 10. marca trhovou jednotkou v hlavnom vysielacom čase s nadpriemernou až 14,1 % sledovanosťou a vysokým podielom, až 30,3 %. Stanica JOJ si vyslúžila 10,4 % rating a 22,4 % share v rámci univerzálneho publika.

Najsledovanejším programom z ponuky všetkých slovenských televízií bol včera najobľúbenejší seriál televízie JOJ v CS 12+. Nemocnica mala včera dosah až na 690-tisíc divákov (AvRch 12+) a univerzálne dosiahla vynikajúcu 11,7 % sledovanosť a až 24,5 % podiel na trhu s celkovo 542-tisíc divákmi. Konkurenčná show 2 na 1 na Markíze zaznamenala len 13,0 % podiel.

Lídrom trhu bola Nemocnica aj v obchodne dôležitej cieľovej skupine a najviac diváčok mala vo vekovej kategórii 45 až 54 rokov s excelentnou 16,0 % sledovanosťou. Celkovo pri ženách univerzálneho publika dosiahol včera seriál až 13,5 % sledovanosť.

Druhé miesto v rebríčku včerajších TOP programov s najvyššou sledovanosťou obsadili Noviny TV JOJ s vynikajúcim 11,4 % ratingom a 24,3 % podielom. Najlepšie počasie si vyslúžilo až 11,0 % sledovanosť a 22,9 % podiel na trhu (v CS 12+).