Nemocnica - spolu

Nemocnica, najsledovanejší seriál televízie JOJ, včera uzavrela svoju mimoriadne úspešnú jarnú sezónu

Seriál Nemocnica má za sebou svoju druhú sezónu, počas ktorej potvrdzoval bezkonkurenčnú pozíciu divákmi najobľúbenejšieho nespravodajského programu z aktuálnej ponuky televízie JOJ. Od začiatku roka bola každá epizóda Nemocnice lídrom slovenského trhu, keď ju pravidelne sledovalo viac ako pol milióna lojálnych divákov v rámci univerzálneho publika. V mladšom publiku dosahoval úspešný seriál zásah priemerne na viac ako 300-tisíc divákov, v CS 12+ to bolo takmer 700-tisíc divákov (AvRch).

Pozrite si srdečný video-odkaz hereckých hviezd seriálu pre svojich divákov a fanúšikov, ktorí sa na ďalšie epizódy so svojimi hrdinami z Nemocnice môžu tešiť už na začiatku jesene: Nemocnica – zdravica.

Poslednú epizódu seriálového hitu pred jeho letnou pauzou si včera v programe televízie JOJ nenechalo ujsť až 508-tisíc divákov, Nemocnica pritom mala dosah bezmála na 700-tisíc divákov starších ako 12 rokov. Seriál si tak pri jarnej rozlúčke vyslúžil skvelú 11,0 % sledovanosť a 25,5 % podiel na trhu v univerzálnom publiku, u mladších divákov to bola 7,5 % sledovanosť a 23,4 % trhový podiel. V oboch hlavných cieľovkách bola Nemocnica včera bezkonkurenčným lídrom trhu.

Celú jarnú sezónu počas svojich vysielacích dní potvrdzovala stabilné trhové prvenstvo, pokračovala tak v nastolenom trende, ktorý s úspechom začala už pri svojej prvej sezóne počas vlaňajšej jesene.

Dosiaľ najsledovanejšiu epizódu Nemocnice počas tohto roka sledovalo až 606-tisíc divákov, seriál si vtedy vyslúžil excelentnú sledovanosť až 13,1 % a 26,8 % podiel v CS 12+ (1. februára 2022). Rekord v univerzálnej sledovanosti si Nemocnica celkovo drží ešte z 2. decembra 2021, kedy dosiahla ešte o kúsok vyššiu, až 13,2 % sledovanosť a 27,2 % trhový podiel.

Najsilnejšou cieľovou skupinou divákov, ktorí si za posledných päť mesiacov nenechali Nemocnicu ujsť, boli ženy v CS 45-54, ktoré dosiahli v priemere vysoko nadpriemernú, až 15,3 % sledovanosť seriálu, mladšie ženy vo veku 35 až 44 rokov s rovnako vynikajúcou priemernou sledovanosťou až 10,4 % a z mužských cieľoviek bola najsilnejšou skupina divákov v CS 45-54 s 8,3 % sledovanosťou.

Na ďalšie premiérové epizódy svojho najobľúbenejšieho seriálu sa diváci televízie JOJ môžu tešiť už na jeseň, kedy sa po letnej vysielacej prestávke Nemocnica opäť vráti na obrazovky.

Všetky informácie o seriáli nájdete na webe joj.sk/nemocnica a všetky doterajšie epizódy si môžete pozrieť aj na JOJ play.